spot_img

GP Πορτιμάο FP2: Ακλόνητοι στη κορυφή οι Quartararo-Bagnaia

Ο Fabio Quartararo με τον Peco Bagnaia παρέμειναν στην κορυφή και στο FP2 του GP Πορτιμάο. Από κοντά και πάλι οι Jack Miller και Joan Mir.

Ο Fabio Quartararo με Yamaha και ο Francesco Bagnaia με Ducati συνέχισαν να είναι οι ταχύτεροι αναβάτες στις ελεύθερες δοκιμές, στην πίστα του Portimao. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής τέθηκε επικεφαλής στην κατάταξη λίγο νωρίτερα συγκριτικά με το FP1 με χρόνο 1:39.390, ενώ ο Bagnaia βρέθηκε λίγο πιο πίσω, με τη μεταξύ τους διαφορά να είναι στα 0,132s. Ο Jack Miller, ο δεύτερος οδηγός της βασικής ομάδας της Ducati, παρέμεινε στην 3η θέση και ο Joan Mir με Suzuki τερμάτισε στην 4η, αμφότεροι με διαφορά κάτω από 0,3s από την κορυφή.

Ο Pol Espargaro με Honda και ο Johann Zarco με Ducati ήταν στις θέσεις 5 και 6, ενώ πολύ καλή επίδοση είχαν οι οδηγοί της δορυφορικής ομάδας της Honda. Ο Alex Marquez ήταν στην 7η θέση και ο Takaaki Nakagami στην 9η, έχοντας ανάμεσά τους τον Aleix Espargaro με Aprilla. Στις θέσεις 10 και 11 βρέθηκαν οι Alex Rins με Suzuki και Jorge Martin με Ducati.

Οι Ιταλοί Franco Morbidelli με Yamaha και Danilo Petrucci με KTM ήταν πίσω τους στη 12η και 13η θέση αντίστοιχα. Ο Maverick Vinales με Aprilla τερμάτισε στη 14η θέση, μπροστά από τις Ducati των Luca Marini και Enea Bastianini. Στην 17η θέση πλασαρίστηκε ο Brad Binder με KTM, ενώ ο Stefan Bradl με Honda βελτιώθηκε και κατετάγη στην 18η θέση.

Την κατάταξη έκλεισαν οι δύο ΚΤΜ των Miguel Oliveira και Iker Lecuona, ακολουθούμενοι από τους Valentino Rossi και Andrea Dovizioso με Yamaha.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Το FP3 το πρωί του Σαββάτου θα καθορίσει ποιοι οδηγοί θα προκριθούν απευθείας στο Q2 και ποιοι θα παλέψουν, μέσω του Q1, την πρόκρισή τους στη μάχη για την pole position.

Αποτελέσματα GP Πορτιμάο – FP2

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles