spot_img

GP Τσεχίας FP1&2: Έκπληξη με Dani στη κορυφή – Εκτός Q2 σήμερα ο Lorenzo

O Dani Pedrosa ολοκλήρωσε ταχύτερος στις ελεύθερες δοκιμές για το GP Τσεχίας, με την Honda να δείχνει να έχει προς το παρόν το πάνω χέρι.

O Ισπανός έκανε για πολλούς την έκπληξη σε μια χρονιά όπου για τον ίδιο είναι η τελευταία στο MotoGP και ταυτόχρονα πολύ δύσκολη στο να φέρει τα αποτελέσματα που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Ο Pedrosa με έναν πολύ καλό χρόνο στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών στη πίστα του Brno, έγραψε το 1:55.976 και ήταν ο μόνος που έσπασε το φράγμα του 1:56. Στην 2η θέση ολοκλήρωσε ο Danilo Petrucci, o οποίος για πολλή ώρα ακολουθούσε τον Andrea Dovizioso ώστε να δει τις κατάλληλες γραμμές και έμεινε 0.123s μακριά από την 1η θέση. Στην Ducati ίσως δεν χαμογελούν, παρά την 3η θέση του Alvaro Bautista με ακόμα μια ιδιωτική GP18, καθώς ο πρώτος της εργοστασιακός οδηγός ήταν στην 5η θέση και ήταν ο μοναδικός της 10άδας.

Ανάμεσα βρέθηκε ο Havizh Syahrin με την Tech 3 Yamaha M1 και έκανε την μεγάλη έκπληξη της ημέρας, καθώς έχει για την ώρα και την απευθείας πρόκριση στο Q2. Μάλιστα ήταν και η ταχύτερη Yamaha της ημέρας, καθώς οι Maverick Vinales και Valentino Rossi έμειναν στις θέσεις 6 και 7, με τον Tito Rabat να είναι στην 8η θέση, τον Johann Zarco στην 9η. Ο Marc Marquez έκλεισε την πρώτη 10άδα για σήμερα, με τον χρόνο του να είναι 0.659s μακριά από αυτόν του teammate του.

Εκτός 10άδας και Q2 έμειναν οι δύο αναβάτες της Suzuki, με τους Andrea Iannone και Alex Rins να είναι στις θέσεις 11 και 12. Εκτός 10άδας έμεινε και ο Cal Crutchlow, ενώ η αρνητική έκπληξη της ημέρας ήταν η 15η θέση του Jorge Lorenzo.

Όλοι οι αναβάτες θα επιχειρήσουν να κάνουν γρήγορα περάσματα σε ένα πολύ δύσκολο για πολλούς FP3 το πρωί του Σαββάτου και η κατάταξη απευθείας πρόκρισης στο Q2 αναμένεται να αλλάξει, ίσως και σημαντικά.

Αποτελέσματα Παρασκευής

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles