spot_img

H Aston Martin «βάζει στο μάτι» τη Red Bull

Στόχος της Aston Martin είναι να κερδίσει τη Red Bull Racing στη φετινή σεζόν της Formula 1 και πιστεύει πολύ σε αυτό. 

Με μεγάλη ανυπομονησία αναμένει τη φετινή σεζόν της Formula 1 η Aston Martin. H βρετανική ομάδα παρουσίασε τη νέα AMR24 με την οποία θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα οι Fernando Alonso και Lance Stroll.

Το 2023 έκανε αίσθηση με την εμφάνισή της και την εικόνα που έδειξε στο πρώτο μισό της σεζόν. Έθεσε υπό αμφισβήτηση το κατεστημένο των κορυφαίων ομάδων και φέτος πιστεύουν στο εργοστάσιο του Σίλβερστον πως μπορούν να κάνουν ένα βήμα παραπάνω.

Ο τεχνικός διευθυντής της Aston Martin, Dan Fallows, μίλησε για τη φιλοσοφία της ομάδας του και δήλωσε πως απώτερος στόχος είναι η Red Bull Racing.

«Η προσέγγισή μας είναι πως μπορούμε σίγουρα να κερδίσουμε τη Red Bull. Αυτό κυνηγάμε και πάνω σε αυτό έχουμε επικεντρωθεί. Αναπόφευκτα όταν βλέπεις μια ομάδα με τη δυναμική της Red Bull, τότε τα μονοθέσια του grid θα μοιάζουν ολοένα και περισσότερο μεταξύ τους. Με τους υπάρχοντες κανονισμούς, είναι δύσκολο να διαφέρουν πολύ τα μονοθέσια. Αυτό που είναι όμως πολύ ενδιαφέρον είναι το πόσο κοντά είναι οι χρόνοι. Αυτό αποτρέπει ομάδες από το να κάνουν μεγάλα βήματα στην απόδοση. Γι’ αυτό βρίσκουμε περισσότερη απόδοση από μικρές λεπτομέρειες».

Ακούστε  την εκπομπή για την F1, Slipstream, με την ανάλυση των παρουσιάσεων των Haas, Williams, Stake F1 και Alpine. Πατήστε το παρακάτω Link.


To 2023 o Fernando Alonso ανέβηκε 8 φορές στο βάθρο, ωστόσο δεν κατάφερε να κατακτήσει νίκη. Η μεγαλύτερη ευκαιρία της ήταν στο Grand Prix Μονακό, όμως η κακή στρατηγική της ομάδας το απέτρεψε.

Με το νέο μονοθέσιο, η Aston Martin στοχεύει σε πιο αποτελεσματικές αναβαθμίσεις οι οποίες δεν θα επηρεάζουν το παράθυρο λειτουργίας του μονοθεσίου. Το 2023 παρά τις μεγάλες αναβαθμίσεις, το στήσιμο της AMR23 έγινε μεγάλη σπαζοκεφαλιά για μηχανικούς και οδηγούς.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles