spot_img

H επίσημη πρώτη του νέου Dacia Duster (pics)

H Dacia έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το ολοκαίνουργιο Duster δεύτερης γενιάς, όμως φρόντισε να μας κρατήσει μακριά από το εσωτερικό του και όχι μόνο.

Η έκθεση της Φρανκφούρτης πλησιάζει και οι αυτοκινητοβιομηχανίες ετοιμάζονται για τις παρουσιάσεις νέων μοντέλων τους, αλλά και πρωτότυπων. Πολλά είναι τα μοντέλα που περιμένουμε να δούμε λίγο μετά το πέρας του καλοκαιριού, με τo Duster να είναι ένα από αυτά.

Σήμερα, 8 χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης γενιάς του, η Dacia αποκάλυψε την δεύτερη γενιά του Duster, το οποίο αναμένεται να ξεπεράσει σε πωλήσεις τον προκάτοχό του. Ο σχεδιασμός του απ’όσο μπορούμε να δούμε είναι στα πρότυπα του σήμερα, με αεροδυναμικά χαρακτηριστικά, νέα εμπρός μάσκα, ενώ το πίσω μέρος ξεχειλίζει από ομορφιά. Τα πλαϊνά σπόιλερ δεν λείπουν από το νέο Duster, ενώ τόσο στο εμπρός αλλά και στο πίσω μέρος βλέπουμε τις καθιερωμένες μεταλλικές ποδιές.

Η Dacia δεν έχει αποκαλύψει ακόμα το εσωτερικό του νέου της SUV, καθώς το κρατάει μυστικό ενδεχομένως για την Φρανκφούρτη, όπως και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Ωστόσο, από πλευράς κινητήρων πρέπει να αναμένουμε τον 1.2 TCe βενζινοκινήτρα με απόδοση 130 ίππους και τον κινητήρα πετρελαίου 1.5 dCi με 110 ίππους. Το νέο Duster θα προσφέρεται με κίνηση στους δύο αλλά και τέσσερις τροχούς. 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles