spot_img

H Ferrari κρατά «χαμηλό» καλάθι για τη συνέχεια της σεζόν

Στη Scuderia Ferrari δεν θέλουν να πέσουν στην «παγίδα» του ενθουσιασμού παρά το γεγονός πως έχουν πάρει δύο νίκες έως τώρα στο 2024. 

Μέσα σε οκτώ αγωνιστικά τριήμερα στο 2024 η Scuderia Ferrari έχει κερδίσει τους διπλάσιους αγώνες σε σύγκριση με το 2023. Ο Carlos Sainz κατέκτησε τη νίκη στην Αυστραλία, ενώ ο Charles Leclerc επικράτησε στο Μονακό.

Ως αποτέλεσμα έχει καταφέρει να μπει δυναμικά στο παιχνίδι του πρωταθλήματος τόσο σε αυτό των οδηγών όσο και των κατασκευαστών. Στο περιθώριο του Grand Prix Μονακό ο επικεφαλής της Ferrari, Fred Vasseur, ρωτήθηκε αν η ομάδα του έχει αποκτήσει κίνητρο λόγω της σημαντικής αγωνιστικής της βελτίωσης.

«Δεν υπάρχει θέμα κινήτρου, διότι εδώ και πολύ καιρό υπάρχει το κίνητρο εντός της ομάδας. Το ζήτημα είναι οι οδηγοί και η ομάδα να αποκτούν αυτοπεποίθηση. Όταν βρεθείς σε θέση να κερδίζεις αγώνες, τότε ξεκινάς να βλέπεις ολοένα και περισσότερες μικρολεπτομέρειες. Τα παραπάνω είναι μέρος της εξέλιξής μας τους τελευταίους μήνες».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του GP Μονακό πατώντας play στο παρακάτω βίντεο. 

Η ξαφνική άνοδος εγκυμονεί αρκετούς κινδύνους και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Vasseur. Ο Γάλλος τόνισε πως πρέπει να αποφύγουν να πέσουν στην οποιαδήποτε παγίδα, διότι τίποτα δεν είναι δεδομένο.

«Πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο με τώρα. Το χειρότερο σενάριο για εμάς είναι να πιστέψουμε πως όλα τελείωσαν και τα έχουμε καταφέρει να είμαστε οι καλύτεροι, πως θα συνεχίσουμε να είμαστε στην κορυφή μέχρι το τέλος της σεζόν. Έρχονται διαφορετικές πίστες με διαφορετικές χαράξεις και χαρακτηριστικά. Πλέον συναγωνιζόμαστε περισσότερο είτε τις McLaren είτε τις Red Bull και μέχρι το τέλος της σεζόν θα αλλάζει η δυναμική μας. Πρέπει να σκοράρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε όταν δεν έχουμε το καλύτερο μονοθέσιο και να κερδίζουμε όταν μπορούμε. Όμως για εμάς δεν αλλάζει τίποτα».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles