spot_img

H Ferrari θα αγωνιστεί στη Μόντσα με το «πνεύμα του Le Mans

H Scuderia Ferrari ετοιμάζεται για τον αγώνα της Μόντσα και ανακοίνωσε πως θα αγωνιστεί με έναν ειδικό χρωματισμό, αφιερωμένο στη νίκη της στον κορυφαίο αγώνα του motorsport.

Στο Grand Prix Ιταλίας το τριήμερο 1-3 Σεπτεμβρίου η Scuderia Ferrari γιορτάζει. Η ιταλική ομάδα θα αγωνιστεί με ένα διαφορετικό χρωματισμό στη Μόντσα για να γιορτάσει την ιστορική νίκη που πέτυχε η ομάδα του WEC στις 24 Ώρες Le Mans τον περασμένο Ιούνιο.

Οι δύο SF-23 θα αποκτήσουν κίτρινες λεπτομέρειες στο εμπρός μέρος και στο κάλυμμα του κινητήρα, ενώ και οι αριθμοί των οδηγών θα είναι σε αυτό το χρωματισμό. Η Ferrari έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το νέο livery που βασίζεται στο Le Mans Hypercar 499P. Στις φωτογραφίες αποκαλύπτει τα χρώματα της Μόντσα μέσω του επίσημου videogame της Formula 1, F1 23.

Από τις φωτογραφίες είναι εμφανές πως τόσο ο Charles Leclerc όσο και ο Carlos Sainz θα έχουν κράνη με ειδικούς χρωματισμούς στο GP Ιταλίας.

Ferrari Μόντσα

Τον περασμένο Ιούνιο, οι James Calado, Alessandro Pier Guidi και Antonio Giovinazzi στο τιμόνι της #51 499P κατέκτησαν τη νίκη στις 24 Ώρες Λε Μαν. Αυτή ήταν η πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια που η ιταλική φίρμα συμμετείχε στην κορυφαία κατηγορία του μεγαλύτερου αγώνα αντοχής στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Η 499P θα βρίσκεται στη Μόντσα μαζί με τη νέα 296 GT3 και την F2003GA που κατέκτησε τη νίκη στο GP Ιταλίας το 2003. Τα τρία αγωνιστικά αυτοκίνητα θα βρίσκονται στο fan zone στο paddock της Μόντσα ώστε να τα απαθανατίσουν όσοι τυχεροί βρεθούν στο «ναό της ταχύτητας».

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή Slipstream για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Ολλανδίας.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles