spot_img

H Force India αποκάλυψε τον ροζ πάνθηρα VJM11 (pics)

Λίγα λεπτά πριν ανοίξει το πράσινο φως και ξεκινήσουν οι δοκιμές εξέλιξης, είδαμε για πρώτη φορά το νέο μονοθέσιο της Force India.

Η ομάδα αναμενόταν να αλλάξει όνομα πριν την έναρξη των χειμερινών, όμως κάτι τέτοιο θα πρέπει να περιμένουμε να υλοποιηθεί πριν το GP Αυστραλίας. Έτσι, η Force India συμμετέχει ακόμα με το όνομα που τη γνωρίσαμε το 2008.

Ο νέος ροζ πάνθηρας των Sergio Perez και Esteban Ocon φορά τη κινητήρια μονάδα της Mercedes για ακόμα μια χρονιά. Η ομάδα είχε τη καλύτερη σεζόν στην ιστορία της το 2017 με την 4η θέση και εξαιρετική συγκομιδή βαθμών. Το 2018 αναμένεται με μεγαλύτερο ανταγωνισμό και σίγουρα ο στόχος είναι η παραμονή στην 4η θέση.

Ο χρωματισμός έχει παραμείνει στο ροζ που είδαμε το 2017 αλλά και μία δεύτερή του απόχρωση. Φέτος όμως συνδυάζεται με μια δόση από λευκό, ώστε να ξεχωρίζει αρκετά.

Όπως όλες οι ομάδες, έτσι και η Force India εξέλιξε το μονοθέσιο του 2017 για φέτος και παρουσίασε μια νέα και πιο βελτιωμένη έκδοση. Το ερώτημα όμως είναι για το αν η ομάδα έχει την οικονομική δυνατότητα να πιέσει στην εξέλιξη κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Μένει να το μάθουμε, όμως οι ίδιοι έχουν μια καλή βάση για το 2018.

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles