spot_img

H Ford επιστρέφει στη Formula 1

Η Ford ανακοίνωσε πως θα κάνει τη μεγάλη επιστροφή της στη Formula 1 από το 2026 και θα συνεργάζεται με τη Red Bull Racing. 

Οι φήμες εν τέλει επιβεβαιώθηκαν και η Ford επιστρέφει επίσημα στη Formula 1. Μπορεί να χαρακτηριστεί ως το χειρότερο μυστικό των τελευταίων μηνών, αλλά η αμερικανική φίρμα θα εισέλθει στο κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ με τη Red Bull Racing.

H είδηση αυτή κλέβει την παράσταση στην επίσημη παρουσίαση που πραγματοποιεί η αυστριακή ομάδα στη Νέα Υόρκη και στην οποία παρουσιάζει την ομάδα και τα επίσημα χρώματά της για το 2023.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #104 για τον κόσμο της Formula 1. 

Μάλιστα η επιβεβαίωση δεν ήρθε την ώρα του event αλλά μισή ώρα νωρίτερα, με τη Formula 1 να ανακοινώνει μέσω social media την μεγάλη επιστροφή του μπλε οβάλ. Η τελευταία εμπλοκή του αμερικανικού κολοσσού στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού ήταν το 2004, όταν οι κινητήρες Ford-Cosworth έδιναν ώθηση στα μονοθέσια της Jaguar.

H oμάσα αυτή το 2005 μετονομάστηκε σε Red Bull Racing κι έκτοτε έχει κατακτήσει έξι παγκόσμιους τίτλους στους οδηγούς και πέντε στους κατασκευαστές.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles