spot_img

H Honda παρουσίασε την ομάδα του 2023

Η Honda παρουσίασε στην Μαδρίτη την εργοστασιακή ομάδα της στο MotoGP για τη σεζόν του 2023.

Η εργοστασιακή ομάδα Repsol Honda παρουσίασε τα χρώματα της μοτοσικλέτας για τη νέα χρονιά MotoGP στη Μαδρίτη, στα κεντρικά του Repsol Campus. Παράλληλα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά επίσημα ο νέος αναβάτης της ομάδας Joan Mir ο οποίος φόρεσε τα ιστορικά χρώματα της Repsol Honda και τοποθέτησε το «κίτρινο» νούμερο 36 του στο εμπρός μέρος της RC213V.

Η συνεργασία της Repsol με την Honda είναι πλέον από τις πιο θρυλικές στον κόσμο των Grand Prix με τις δύο εταιρείες να πορεύονται μαζί τα τελευταία 29 χρόνια. Μαζί έχουν κατακτήσει 15 Παγκόσμια Πρωταθλήματα, 183 νίκες και 45 βάθρα στη μεγάλη κατηγορία και στοχεύουν να αυξήσουν ατά τα νούμερα τα επόμενα χρόνια. Από το 2024 μάλιστα οι δύο πλευρές θα έχουν ακόμα μεγαλύτερη αλληλεπίδραση καθώς η Repsol θα προμηθεύσει το HRC με βιοκαύσιμα για τη συμμετοχή στο MotoGP.

Στόχος της Repsol Honda είναι πάντα η πρώτη θέση, ωστόσο τα τελευταία χρόνια η μοτοσικλέτα δεν είναι ανταγωνιστική. Τα προβλήματα δεν έλειψαν και στις δοκιμές της Μαλαισίας, ωστόσο όπως υπογράμμισε ο Διευθυντής του HRC, Tetsuhiro Kuwata, το αγωνιστική τμήμα δουλεύει σκληρά και στις δοκιμές του Πορτιμάο σε μερικές εβδομάδες θα φέρει ένα νέο πακέτο αναβαθμίσεων να δοκιμάσουν οι αναβάτες.

Ο Marc Marquez, ο οποίος δύο ημέρες πριν την επίσημη πρώτη της ομάδας παρουσίασε το ντοκιμαντέρ «Marc Marquez All In», είναι αισιόδοξος ότι η Honda θα βρει το δρόμο της το 2023, παρότι η μοτοσικλέτα ακόμα δεν είναι έτοιμη. Ο Ισπανός είπε μεταξύ άλλων: «Θα είναι σημαντικό το τεστ στο Πορτιμάο, έχουμε αρκετή δουλειά να κάνουμε. Αλλά οι μηχανικοί έχουν δουλέψει σκληρά στην Ιαπωνία. Ανυπομονώ να συνεχίσω τη δουλειά, αισθάνομαι υγιής και έτοιμος να αγωνιστώ».

Ακούστε την εκπομπή μας για τη Formula 1. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles