spot_img

H McLaren αποκάλυψε τη νέα MCL60 (vid)

Η McLaren Racing έγινε η έκτη κατά σειρά που έκανε τα αποκαλυπτήρια του μονοθεσίου της για τη φετινή σεζόν της Formula 1, την MCL60.

Έπειτα από τις Haas, Red Bull Racing, Williams, Alfa Romeo και Scuderia AlphaTauri, τη σκυτάλη στις παρουσιάσεις πήρε τη McLaren Racing. Η ομάδα του Ουόκινγκ, με μία εντυπωσιακή παρουσίαση, μας γνώρισε στη νέα MCL60 του 2023.

Η McLaren MCL60 θα τροφοδοτείται από την υβριδική μονάδα ισχύος της Mercedes που κατασκευάζεται στο Μπρίξουορθ. Το οδηγικό δίδυμο της βρετανικής ομάδας άλλαξε κατά το ήμισυ τη φετινή χρονιά.

Την Τρίτη 14/2 στις 21:00 θα κάνουμε την τεχνική ανάλυση της νέας McLaren MCL60 στην εκπομπή Slipstream. Περισσότερα εδώ.

Ο Lando Norris παραμένει στην ομάδα για πέμπτη σεζόν και δίπλα του θα έχει έναν Αυστραλό. Ο Oscar Piastri παίρνει τη θέση του Daniel Ricciardo και θέλει να επιβεβαιώσει όλους όσους λένε πως πρόκειται για το επόμενο μεγάλο αστέρι του σπορ.

McLaren MCL60

Το papaya orange (παραδοσιακό χρώμα της McLaren) κυριαρχεί στο μονοθέσιο, ενώ το μαύρο διατηρεί την παρουσία του ξανά. Το γαλάζιο χρώμα είναι επίσης εμφανές σε διάφορα σημεία της MCL60. Οι διαφορές με το περσυνό μονοθέσιο βέβαια είναι ελάχιστες.

Το 2022 η ομάδα του Ουίκινγκ υποχώρησε στην 5η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών και φέτος θέλει να κάνει ένα βήμα πιο μπροστά και να πλησιάσει τις τρεις κορυφαίες ομάδες του grid.

Photo: McLaren

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #105 με την τεχνική ανάλυση της Alfa Romeo C43 και των λοιπών παρουσιάσεων έως τώρα. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles