spot_img

Hamilton: «Δεν σκοπεύω να αποσυρθώ στο άμεσο μέλλον»

Ο Lewis Hamilton παραδέχθηκε πως παρά τις απογοητεύσεις των δυο τελευταίων ετών το ταξίδι του στην Formula 1 κρύβει πολλά ακόμα κεφάλαια και το σενάριο για απόσυρσή του θα αργήσει να έρθει.

Ο Βρετανός βιώνει φέτος μια από τις πιο δύσκολες σεζόν στην καριέρα του. Αν και έχει αφήσει πίσω του τα γεγονότα του 2021 και πιο συγκεκριμένα τον μεγάλο τελικό στο Grand Prix Άμπου Ντάμπι, η εικόνα της Mercedes AMG φέτος παραμένει μια από τις βασικές του ανησυχίες. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια το γερμανικό εργοστάσιο έφερε στην πίστα ένα αγωνιστικό πακέτο που αδυνατεί να παλέψει στην κορυφή.

Ο Hamilton θεωρεί πως έχει ακόμα πολλά προσφέρει όχι μόνο στην ομάδα της Mercedes αλλά και γενικότερα στην Formula 1.

«Νομίζω ότι εάν είχαμε κερδίσει πέρυσι, εάν στην συνέχεια κερδίζαμε και φέτος τα πράγματα στην ζωή μου θα ήταν σε διαφορετικό σημείο και θα είχα άλλη πορεία. Απολαμβάνω όμως που η κατάσταση πήρε τροπή προς κάτι πιο δύσκολο και πρέπει να τα φέρουμε πέρα με τόσο ζόρι. Θα έλεγα αυτό με παροτρύνει να παραμείνω στο χώρο περισσότερο. Νιώθω πολύ καλά και βρίσκω τρόπους να νιώθω καλά και σωματικά. Οι δυσκολίες στην ψυχολογία είναι κάτι το στάνταρ για εμάς του αθλητές, γιατί είμαστε συνέχεια στην πίεση. Θέλω να πιστεύω πως αξίζω μια θέση στην Formula 1 και είναι πολλά στα οποία θέλω να δουλέψω».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του Grand Prix Ιταλίας.

Για πολλούς μετά από μια τόσο επιτυχημένη πορεία στην Formula 1, τα ιστορικά και για πολλούς οδηγούς απλησίαστα ρεκόρ ο Hamilton θα μπορούσε εύκολα να αποσυρθεί. Ο ίδιος όμως πιστεύει ότι οι δυσκολίες που εμφανίστηκαν αποτελούν το μεγαλύτερο κίνητρο για να συνεχίσει.

«Για να είμαι ειλικρινής αν κάθε μέρα ήταν εύκολη και απλά επιβιώνεις δεν θα αποτελούσε πρόκληση. Όμως ζω για αυτές τις προκλήσεις. Ξέρουμε ότι φέτος η δουλειά μας δεν πέτυχε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κυνηγήσουμε κάτι καλύτερο στο μέλλον. Το έχουμε κάνει ξανά στο παρελθόν. Εννοείται θα θέλαμε να μαχόμαστε στην κορυφή και να μην είχαμε τόσο μεγάλη διαφορά. Έτσι έχουν όμως τα πράγματα σε αυτό το άθλημα. Δεν θα αγχωθώ για πράγματα που δεν είναι στο χέρι μου παρά μόνο στα όσα τώρα μπορώ να βελτιώσω. Εύχομαι του χρόνου μόλις το μονοθέσιο πατήσει στην πίστα να αποδίδει όπως θέλομε».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles