spot_img

Hamilton: «Έχω πολλά ακόμα να δώσω»

Ο Lewis Hamilton πιστεύει πως έχει ακόμα πολλά χρόνια να κερδίζει πρωταθλήματα στην F1, καθώς δεν σκοπεύει να αποχωρήσει σύντομα.

Ο Βρετανός οδηγός της Mercedes, κατέκτησε τον 4ο τίτλο της καριέρας του στο GP του Μεξικό και έγινε ένας από τους πιο επιτυχημένους οδηγούς στην ιστορία του σπορ. Ο 32-χρονος, κατέκτησε 9 νίκες τη φετινή χρονιά, ενώ απομένουν και δύο αγώνες για την ολοκλήρωση της σεζόν.

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για το διάστημα που ο Hamilton θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην F1, με τον ίδιο να είναι έτοιμος να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με την Mercedes για νέο τριετές συμβόλαιο.

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι όσο ακόμα το αγαπώ. Απόλαυσα τη φετινή χρονιά περισσότερο από ποτέ. Δεν σκέφτομαι το πως “ θα ήταν ωραίο κάποια στιγμή να ζω μόνιμα σε ένα μέρος, να κοινωνικοποιούμαι, να πηγαίνω βόλτα τους σκύλους μου ή να κάνω σερφ”. Αλλά μετά σκέφτομαι πως ζωή υπάρχει και μετά τα 40. Δεν θα μπορώ να επιστρέψω στην F1, οπότε κάποια στιγμή θα υπάρξει ένα σημείο στο οποίο θα έχω ζήσει αρκετά.

Στη συνέχεια ο Hamilton απέκλεισε το ενδεχόμενο να κρεμάσει το κράνος του σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ δεν παρέλειψε να πετάξει τη μπηχτή του προς τον Nico Rosberg.

Είμαι ήδη ευλογημένος και έχω περάσει καταπληκτικά αυτά τα 10 χρόνια. Ελπίζω η θέση μου να είναι εδώ και όσο είμαι στα καλύτερά μου θέλω να είμαι στη κορυφή, αυτός είναι ο στόχος μου. Προφανώς κάθε χρόνο θα μπορούσα να ακολουθήσω τον εύκολο δρόμο τον οποίο προφανώς και έκανε ο Nico, το οποίο είναι να σταματήσω και να υποχωρήσω με αυτούς τους 4 τίτλους. Αλλά πιστεύω πως έχω ακόμα πολλά να δώσω. Υπάρχουν πολλά περισσότερα που έρχονται, μεγαλύτερες προκλήσεις καθώς έρχονται πιο δύσκολες ημέρες και αυτό μου αρέσει. Το λατρεύω αυτό γιατί είναι μια πρόκληση.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles