spot_img

Hamilton: «Είμαστε πίσω σε ισχύ στο Interlagos»

Ο Lewis Hamilton μίλησε για τις δυσκολίες της Mercedes στο Autodromo Jose Carlos Pace, καθώς το υψόμετρο επηρεάζει την κινητήρια μονάδα.

Ο Βρετανός ήταν ταχύτερος στη τελευταία περίοδο ελεύθερων δοκιμών, όμως στις κατατακτήριες δεν είχε ανάλογο ρυθμό και πλασαρίστηκε στη 3η θέση της κατάταξης. Η διαφορά του από τη κορυφή ήταν 0.191s και για 9ο σερί αγώνα έμεινε δίχως pole position, με τη Mercedes να έχει μόλις 1 από την Ουγγαρία και μετά.

Τώρα, ο Hamilton τοποθετήθηκε σχετικά με την φόρμα της Mercedes και παραδέχθηκε πως η W10 ήταν κάτω σε ισχύ, σε σχέση με άλλους αγώνες.

Ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί στο FP3 και φάνηκε σαν να χάσαμε μετά ή οι άλλοι βρήκαν χρόνο. Είμαστε πίσω σε ισχύ εδώ ειδικά σε σχέση με τους αντιπάλους μας και εκεί φαίνεται να χάνουμε το περισσότερο χρόνο. Ξέραμε πως θα είναι δύσκολα, όμως δεν είχαμε τη ταχύτητα που έπρεπε. Τα έδωσα όλα και είμαι ευχαριστημένος. Δεν πιστεύω πως είχε να δώσει άλλο το μονοθέσιο, είμαι χαρούμενος που ήμουν στη πρώτη 3άδα και χώρισα τις Ferrari. Ο ρυθμός αγώνα μας είναι πολύ δυνατός και καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς ήταν η δύναμή μας. Θα είναι πολύ δύσκολα στον αγώνα για όλους λόγω της πίστας και είναι δύσκολο να κερδίσεις σε αυτή τη δύσκολη διαδρομή.

Ένας εκ των κύριων λόγων που η Mercedes είναι κάτω σε ισχύ είναι το turbo, το οποίο έχει σχεδιαστεί ώστε να αποδίδει σε όλους τους αγώνες, ενώ άλλοι κατασκευαστές σε μερικές πίστες έχουν πλεονέκτημα, ενώ σε άλλες είναι πίσω.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Σε ρυθμό αγώνα, η Mercedes ήταν ταχύτερη τη Παρασκευή, όμως η Red Bull ήταν πολύ κοντά και η Ferrari στη 3η θέση. Θα έχει ενδιαφέρον πως θα εξελιχθεί ο αγώνας, με την εκκίνηση να παίζει μεγάλο ρόλο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles