spot_img

Hamilton: «Η Ferrari έχει “πετάξει” λιγότερους βαθμούς από την Mercedes»

Ο Lewis Hamilton πιστεύει, πως η Mercedes έχει “πετάξει” βαθμούς στη μάχη του τίτλου με την Ferrari τη φετινή σεζόν.

Ο Βρετανός πήγε στο GP Ουγγαρίας, έναν βαθμό πίσω από τον Sebastian Vettel. Όμως, η 4η θέση στον αγώνα τον έφερε 14 βαθμούς πίσω από τον Γερμανό πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα.

Ο Hamilton, έχει 4 νίκες φέτος, όσες και ο Vettel, όμως η αστοχία του προστατευτικού γύρο από το κράνος στο Αζερμπαϊτζάν του στέρησε μια σίγουρη νίκη, ενώ η ποινή 5 θέσεων στην Αυστρία λόγω αλλαγής κιβωτίου, του στέρησε επίσης ένα πιθανό βάθρο. Επιπλέον, ο Βρετανός αντιμετώπισε προβλήματα με το μονοθέσιο στη Ρωσία, το Μονακό και στην Ουγγαρία.

Μετά τον 11ο αγώνα της χρονιάς, ο οδηγός της Mercedes δήλωσε.

“Πετάξαμε” πολλούς βαθμούς σήμερα [Στην Ουγγαρία]. Νομίζω πως η Ferrari ως ομάδα έχει “πετάξει” λιγότερους. Απλά ελπίζουμε να μην δώσουμε περισσότερους όσο προχωράει η σεζόν. Δεν ξέρω γιατί δεν είχαμε τον ρυθμό της Ferrari στις κατατακτήριες δοκιμές. Δεν έχω ιδέα εάν θα συνεχιστεί και στο μέλλον αυτό. Δεν ξέρω αν έχουν κάποια αναβάθμιση. Ο χρόνος θα δείξει. Τώρα πηγαίνουμε σε σιρκουί όπως το Spa και η Monza και θα είναι περίπου όπως στο Silverstone.

O Hamilton θέλει να ανασυγκροτηθεί τώρα στο καλοκαιρινό διάλειμμα και έχει δηλώσει πως θα του κάνει καλό.

Πιστεύω πως σίγουρα ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Ήταν δύσκολα τον τελευταίο καιρό, ψυχικά, σωματικά και ψυχολογικά. Πιστεύω πως αυτό το καλοκαιρινό διάλειμμα θα είναι καλό. Θα φορτίσω τις μπαταρίες μου και θα επιστρέψω ανανεωμένος.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles