spot_img

Hamilton: «Η McLaren έχει μια θέση στη καρδιά μου»

Ο Lewis Hamilton μπορεί να έχει αποχωρήσει από την McLaren, όμως το συναισθηματικό δέσιμο με την πρώην ομάδα του παραμένει δυνατό.

Ο Βρετανός αποχαιρέτησε την McLaren στο τέλος του 2012 για χάρη της Mercedes κερδίζοντας 2 παγκόσμιους τίτλους. Ωστόσο η McLaren από τότε δεν έχει καταφέρει να κερδίσει αγώνα, με καλύτερο αποτέλεσμα το 2-3 στην Αυστραλία το 2014.

Παρά το γεγονός πως είναι οδηγός της Mercedes, ο Hamilton λέει πως έχει την McLaren στη καρδιά του και θέλει να τη ξαναδεί στη κορυφή.

«Η McLaren έχει μια θέση στη καρδιά μου. Ήμουν μαζί τους τόσο καιρό και είναι κρίμα μια τόσο μεγάλη ομάδα να μην είναι στη κορυφή. Μερικές φορές κάποια πράγματα δεν είναι στον έλεγχό σου και κάποια άλλα είναι, τα οποία βασίζονται σε αποφάσεις ενός ή πολλών ατόμων. Προσπαθούν να κάνουν βήματα εμπρός και να φέρουν την ομάδα στη σωστή κατεύθυνση».

Μπορεί το τελευταίο διάστημα, να έχουν γίνει πολλές αλλαγές στο εσωτερικό της ομάδας, όμως για τον Hamilton είναι σημαντικό να μην χάσει το είναι της, για την οποία την αγάπησε.

«Είχαν αλλαγές στη διοίκηση και όλα τα σχετικά. Αλλά το πιο σημαντικό για εμένα είναι η McLaren να μην χάσει τον πυρήνα της, τη ψυχή της και όλα όσα αντιπροσώπευε πριν και αφού γίνω μέλος της και την αγαπήσω. Πραγματικά ελπίζω να βρουν το δρόμο τους προς τις επιτυχίες και να μάχονται στις μπροστά θέσεις, θα είναι φανταστικό. Δεν έχουν κερδίσει αγώνα από τότε που έφυγα, αλλά πιστεύω πως όταν λύσουν τα προβλήματα με τη κινητήρια μονάδα, θα μπορέσουν να παλέψουν και πάλι για νίκες».

Ο Hamilton κέρδισε 27 αγώνες με τα χρώματα της Βρετανικής ομάδας από το 2007 έως το 2012.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles