spot_img

Hamilton και Vettel θεωρούν το συμβάν του Baku λήξαν

Στα πλαίσια της συνέντευξης Τύπου του Αυστριακού GP, οι Lewis Hamilton και Sebastian Vettel έβαλαν τέλος στο συμβάν που έγινε στο Baku.

Όπως αποκάλυψαν οι δύο οδηγοί, επικοινώνησαν μετά το GP του Aζερμπαϊτζάν πάνω από μία φορά για να συζητήσουν το τι έγινε, όταν ο Γερμανός της Ferrari χτύπησε επίτηδες τον Βρετανό της Mercedes. O Vettel πήρε όλη την ευθύνη, ενώ ο Hamilton αποδέχθηκε την συγγνώμη του, με τους δύο οδηγούς να βάζουν τέλος στο όλο θέμα.

Ο Vettel δήλωσε για το συμβάν.

Ήταν η λάθος κίνηση από τη μεριά μου και πήρα την λάθος απόφαση. Είμαι περήφανος για το τι έγινε; Όχι. Μπορώ να το πάρω πίσω; Όχι. Μπορώ να το μετανιώσω; Ναι. Δεν νομίζω όμως να υπάρχει κάτι παραπάνω να πω.

Από τη μεριά του, ο Hamilton δήλωσε.

Για εμένα το θέμα έχει τελειώσει. Έχω πει όλα όσα ήθελα να πω στον προηγούμενο αγώνα. Επικεντρώνομαι σε άλλα θέματα. Μίλησα με τον Sebastian και του είπα πως έχω ακόμα τεράστιο σεβασμό προς εκείνον ως οδηγό και θα συνεχίζω να αγωνίζομαι σκληρά απέναντί του. To πιο σημαντικό για εμένα είναι πως κατάλαβε πως δεν του έκανα brake test. Δεν πιστεύω πως υπάρχει ένταση μεταξύ μας. Τα media μπορεί να νομίζουν πως υπάρχει, αλλά δεν το πιστεύω.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles