spot_img

Hamilton: «Κρατάω τον λόγο μου»

O Lewis Hamilton δεν μετανιώνει για το γεγονός πως άφησε τον Bottas να πάρει την 3η θέση, καθώς το είχε υποσχεθεί.

Ο Βρετανός ζήτησε κατά τη διάρκεια του αγώνα να τον αφήσει ο Valtteri Bottas να περάσει στην 3η θέση για να μπορέσει να επιτεθεί στις δύο Ferrari. Όμως, όπως ο ίδιος είχε πει, αν δεν τα κατάφερνε θα έδινε τη θέση πίσω.

Τελικά, ο Hamilton δεν μπόρεσε να περάσει και επέλεξε κυριολεκτικά τη τελευταία στιγμή στον τελευταίο γύρο να αφήσει τον teammate του και 3 βαθμούς στη βαθμολογία των οδηγών. Με αυτή την εξέλιξη, η διαφορά από τον Sebastian Vettel έφτασε στους 14 βαθμούς.

Μετά τον αγώνα, ο 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δήλωσε για την απόφαση αυτή και τους πολύτιμους βαθμούς που έχασε.

Είναι σκληρό αυτό για το πρωτάθλημα, αλλά κρατάω τον λόγο μου. Είπα να με αφήσει να τον περάσω και αν δεν μπορώ να περάσω με τη σειρά μου τον Raikkonen, τότε θα δώσω τη θέση πίσω. Πήγα 7 δευτερόλεπτα πιο αργά και είχα αγχωθεί μήπως χάσω τη θέση μου από τον Verstappen, αλλά τελικά δεν την έχασα.

Επιπλέον, ο Hamilton τόνισε πως τα προβλήματα με την ενδοεπικοινωνία του στέρησαν, καθώς είχε από νωρίς τον ρυθμό.

Πίεζα πολύ σκληρά, αλλά κόλλησα πίσω από τον Valtteri και δεν μπορούσα να πω στην ομάδα πως είχα τον ρυθμό να με αφήσει για να πιάσω τις Ferrari. Έχασα πάρα πολλούς γύρους όταν ήμουν πίσω και τα ελαστικά ταλαιπωρήθηκαν πολύ. Αλλά όταν βρέθηκα μπροστά, τα έδωσα όλα.

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles