spot_img

Hamilton: «Κυνηγάω τον όγδοο τίτλο, λες και είναι ο πρώτος μου»

Διψασμένος για νίκες και επιστροφή στην κορυφή δήλωσε ο Lewis Hamilton καθώς η Mercedes-AMG έχει βάλει ρεαλιστικούς στόχους για το 2023 με σκοπό να επιστρέψει στη μάχη της κορυφής.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα σεζόν της Formula 1 έχει ήδη ξεκινήσει και είμαστε μόλις μια ανάσα μακριά από το χειμερινό τριήμερο δοκιμών στην πίστα του Σακχίρ. Ενώ έχουμε πάρει μια μικρή γεύση των μονοθεσίων για το 2023 θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα αποδίδουν εντός πίστας και ειδικά από τις ομάδες που αντιμετώπισαν αρκετές δυσκολίες μια εκ των οποίων και η Mercedes-AMG.

Το γερμανικό εργοστάσιο έχει βάλει ψηλά τον πήχη και ο Lewis Hamilton δείχνει αποφασισμένος να επιστρέψει δυναμικά στη μάχη του τίτλου.

«Λατρεύω να δουλεύω με την ομάδα και εννοείται στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα. Δεν το αντιμετωπίζω σαν να κυνηγάω τον όγδοο τίτλο μου, αλλά λες και είναι ο πρώτος μου. Πιστεύω έχω την κατάλληλη ομάδα για να πετύχω αυτό το στόχο. Θα είμαι πολύ περήφανος να σημειώσω μια ακόμα επιτυχία για την ομάδα αυτή. Είμαι σε αυτό το χώρο πάρα πολύ καιρό και νιώθω σωματικά έτοιμος να βρίσκομαι σε αυτή τη θέση και σκοπεύω να συνεχίσω».

Μην χάσετε απόψε στις 21:00 την εκπομπή Slipstream #107 με την τεχνική ανάλυση της νέας Mercedes W14! Βρείτε το link εδώ

Η περασμένη χρονιά αποδείχθηκε μια πολύ μεγάλη πρόκληση για τον Βρετανό και η δίψα του να διεκδικήσει τον χαμένο τίτλο του 2021 έμεινε απότιστη. Για πρώτη φορά στην καριέρα του στη Formula 1 έμεινε χωρίς νίκη στο Πρωτάθλημα και τερμάτισε με λιγότερους βαθμούς από τον teammate του George Russell. Το ηθικό του 38χρονου όμως είναι απτόητο και πιστεύει πως η ομάδα έχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να πετύχει το 2023.

«Δεν έχω να αποδείξω κάτι και ειδικά στον εαυτό μου. Όλο αυτό τον καιρό είναι εμφανές πως έχουμε τόσα απίστευτα και ταλαντούχα άτομα που πλαισιώνουν την ομάδα και όπως έχω τονίσει αυτή η δυναμική δεν αλλοιώνεται σε βάθος χρόνου. Συνεχίζουμε την προσπάθεια να βελτιωθούμε και να προσεγγίζουμε πιο έξυπνα τα πράγματα. Είμαστε πιο αρμονισμένοι από ποτέ και είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #106 με την ανάλυση των μονοθεσίων των Ferrari, Aston Martin, McLaren και AlphaTauri.


Μετά την παρουσίαση της W14 E-Performance η ομάδα πραγματοποίησε το shakedown στην πίστα του Silverstone όπου οι δυο οδηγοί πήραν μια πρώτη γεύση από το νέο “όπλο” της Mercedes. Τα δείγματα ήταν μεν θετικά ο Hamilton όμως παραμένει επιφυλακτικός.

«Πέρυσι ήμουν πολύ αισιόδοξος γιατί αυτό το κλίμα επικρατούσε στην ομάδα στην αρχή. Είχαμε μεγάλες προσδοκίες, φέτος όμως είμαστε πιο προσγειωμένοι. Το βλέπουμε πιο ρεαλιστικά, ότι ίσως να είμαστε οι ταχύτεροι στην αρχή έχουμε όμως την δυνατότητα να μειώσουμε τη διαφορά στην συνέχεια».

Δείτε το Grand Prix Μπαχρέιν για το ελληνικό eSports πρωτάθλημα, Formula G.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles