spot_img

Η Alfa Romeo παρουσίασε τη νέα C43

To πρώτο πραγματικό μονοθέσιο του 2023 είναι γεγονός, με την Alfa Romeo να αποκαλύπτει στο κοινό τη νέα C43 των Valtteri Bottas και Guanyu Zhou.

Μέσω διαδικτυακής παρουσίασης, η Alfa Romeo παρουσίασε στο κοινό της Formula 1, τη νέα C43. Πρόκειται για το τελευταίο μονοθέσιο που θα φέρει το όνομα της ιταλικής φίρμας, μιας και από το 2024 η ομάδα θα ονομάζεται Sauber.

Photo: Sauber Media

H νέα C43 είναι το πρώτο πραγματικό μονοθέσιο που βλέπουμε για το 2023, καθώς οι Haas, Red Bull Racing και Williams αποκάλυψαν μόνο τους χρωματισμούς τους.

Η Alfa Romeo παρουσίασε επίσης τους νέους χορηγούς και το νέο livery του αγωνιστικού της μονοθεσίου ενώ ήταν και η πρώτη εμφάνιση των νέων προσώπων που έχει στη διοίκησή της. To μαύρο χρώμα είναι πλέον το κυρίαρχο σε συνδυασμό με το παραδοσιακό Rosso Alfa της ιταλικής μάρκας.

Photo: Sauber Media

Το μονοθέσιο όπως αποκάλυψε η ομάδα, θα πατήσει για πρώτη φορά πίστα στη Βαρκελώνη, λίγες ημέρες πριν τις επίσημες χειμερινές δοκιμές εξέλιξης στις 23-25 Φεβρουαρίου. Οδηγοί της ομάδας για δεύτερο συνεχόμενο έτος θα είναι οι Valtteri Bottas και Guanyu Zhou, ενώ αναπληρωματικός οδηγός θα είναι ο Theo Pourchaire.

Photo: Sauber Media

Η C43 θα παίρνει ξανά ώθηση από τις υβριδικές μονάδες ισχύος της Ferrari ενώ πρέπει να σημειωθεί πως είναι η τελευταία χρονιά που θα υπάρχουν τα λογότυπα και η επίσημη ονομασία της Alfa Romeo

Μην χάσετε απόψε στις 21:00 την εκπομπή Slipstream με ανάλυση όλων των παρουσιάσεων της Formula 1 μέχρι σήμερα. Βρείτε το link παρακάτω. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles