spot_img

Η Ferrari έτοιμη για πρωταθλητισμό το 2024

Η Scuderia Ferrari είναι έτοιμη να επιστρέψει στις επιτυχίες την επόμενη αγωνιστική χρονιά, καθώς έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου με το μονοθέσιο του 2024. 

Αρκετά νωρίς στη φετινή σεζόν, ελήφθη η απόφαση στη Scuderia Ferrari να σταματήσει η εξέλιξη της SF-23 και η ομάδα να επικεντρωθεί πλήρως στο μονοθέσιο του 2024. Γνωρίζουμε εδώ και καιρό πως η ιταλική ομάδαθα ακολουθήσει το δικό της δρόμο με το επόμενο μονοθέσιό της, κάτι που σημαίνει πως δεν πρόκειται να αντιγράψει λύσεις αντίπαλης ομάδας.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν γίνει μεγάλα βήματα προόδου στο Μαρανέλο. Συγκεκριμένα, οι τεχνικοί της Scuderia έχουν βρει πρωτοποριακές λύσεις στον τομέα του πατώματος. Ο στόχος είναι να βρουν απόδοση που θα μεταφράζεται σε κέρδος οκτώ δεκάτων του δευτερολέπτου μόνο από το πάτωμα του μονοθεσίου του 2024.

Εφόσον τα δεδομένα στο εργοστάσιο συνάδουν με αυτά στην πίστα, τότε στη Ferrari είναι αισιόδοξοι πως οι Charles Leclerc και Carlos Sainz θα έχουν στα χέρια τους ένα μονοθέσιο αντάξιο για να διεκδικήσει πρωτάθλημα το 2024. Αυτό θα γίνει σε συνδυασμό με τις βελτιώσεις στην αεροδυναμική του αμαξώματος και επίλυση χρόνιων προβλημάτων που ταλαιπωρούν τους κόκκινους, όπως η φθορά ελαστικών.

Το πλεονέκτημα της Ferrari έναντι της Red Bull Racing είναι ο περισσότερος χρόνος χρήσης τόσο της αεροδυναμικής σήραγγας όσο και του CFD. Κρίσιμο χρονικά σημείο για την πρόοδο της Ferrari του 2024 θα είναι ο Ιανουάριος, λίγες ημέρες προτού ληφθούν οι αποφάσεις σχετικά με το πρόγραμμα παρουσίασης, χειμερινών δοκιμών και αναβαθμίσεων εντός της σεζόν.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Λας Βέγκας. Για περισσότερα πατήστε στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles