spot_img

Η Ferrari «πατάει γκάζι» στις αναβαθμίσεις της SF-23

Η Scuderia Ferrari αναμένεται να φέρει άμεσα σημαντικές αναβαθμίσεις στο μονοθέσιό της με στόχο να απειλήσει την κυριαρχία της Red Bull Racing.

Παρά τις προσπάθειες στη Scuderia Ferrari να αφήσουν πίσω την απογοήτευση της σεζόν του 2022, η ιταλική ομάδα αναμφισβήτητα βιώνει μια ακόμα δύσκολη χρονιά στη Formula 1. Πέρυσι στο ξεκίνημα της σεζόν όλα έδειχναν πως έχουν τις δυνατότητες να μονομαχήσουν με τη Red Bull Racing για τον τίτλο. Το όνειρο του τίτλου όμως τελείωσε σχετικά νωρίς και τα πράγματα δεν μοιάζουν να έχουν βελτιωθεί πολύ φέτος. Μάλιστα, μετά από οχτώ αγώνες στο Πρωτάθλημα είναι η 4η πιο ανταγωνιστική ομάδα του grid.

Η αυστριακή ομάδα και ο Max Verstappen έχει έως τώρα την απόλυτη κυριαρχία. Στους τελευταίους αγώνες όμως οι Mercedes-AMG και Aston Martin έχουν φέρει αναβαθμίσεις στο πακέτων των W14 E-Performance και AMR23. Αν και δεν είναι ακόμα σε θέση να απειλήσουν το ρυθμό της RB19 ροκανίζουν σταδιακά τη διαφορά.

Η Ferrari στο Grand Prix Ισπανίας έφερε αλλαγές στο μονοθέσιο με την ομάδα να αλλάζει σχεδιαστική φιλοσοφία με νέα sidepods εγκαταλείποντας το προηγούμενο στυλ “μπανιέρας”. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιταλικής ιστοσελίδας, Formula1uno, ετοιμάζουν άμεσα νέο πακέτο αναβαθμίσεων που θα επικεντρωθούν στο πάτωμα του μονοθεσίου μαζί με μια νέα εμπρός αεροτομή και εισαγωγές αέρα φρένων. Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Τρίτη, 27/6, η ομάδα θα κάνει δοκιμές στο αναβαθμισμένο μονοθέσιο στην πίστα του Fiorano στα πλαίσια του 2ου επιτρεπόμενου στη σεζόν “filming day”.

Προς το παρόν είναι άγνωστο αν η ομάδα θα επιλέξει να φέρεις τις αλλαγές αυτές στο Grand Prix Αυστρίας, καθώς το αγωνιστικό τριήμερο στην πίστα του Red Bull Ring θα περιλαμβάνει Αγώνα Σπριντ.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #117 με την ανάλυση του Grand Prix Καναδά. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles