spot_img

Οι φήμες για νέα ομάδα στην F1 και η στάση της Liberty

H μεγαλύτερη φήμη στα paddock του Καναδά δεν ήταν το ενδεχόμενο διαζύγιο της McLaren με την Honda, αλλά η προσθήκη νέας ομάδας στο grid.

Το παρασκήνιο στο Καναδικό GP ήταν τεράστιο και ευτυχώς η αγωνιστική δράση δεν επισκιάστηκε λόγω του φοβερού αγώνα. Πλέον το διαζύγιο της McLaren με την Honda φαίνεται σίγουρο, οπότε το ενδιαφέρον μεταφέρεται αλλού.

Οι φήμες λοιπόν, κάνουν λόγο για την προσπάθεια μιας νέας ομάδας στο grid της επόμενης σεζόν και οι πρώτες συζητήσεις έχουν λάβει ήδη χώρα.

Η νέα ομάδα δεν είναι η Brabham, καθώς το φιλόδοξο αυτό σχέδιο είναι να γίνει η αγορά της Force India και μπορείς να διαβάσεις περισσότερα εδώ.

Οι πρώτες συζητήσεις έγιναν με τον νέο ισχυρό άνδρα της F1, Ross Brawn, με τον ίδιο να λέει στα πλαίσια του GP Καναδά πως η πρόταση προς το παρόν δεν είναι σοβαρή.

Αν δούμε κάποια νέα ομάδα στο grid το 2018 πρέπει να ετοιμαστεί από τώρα, καθώς τα περιθώρια εξέλιξης και συμφωνίας για κινητήρα στενεύουν. Τα απομεινάρια της Manor σίγουρα μπορούν να βοηθήσουν, καθώς υπάρχει διαθέσιμος εξοπλισμός και σχέδια του φετινού μονοθεσίου που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Ωστόσο, αν η McLaren περάσει στην Mercedes, τότε υπάρχει ένας νέος υποψήφιος για τις Ferrari και Renault. Ή μήπως θα δούμε μια αλλαγή σκηνικού από την Honda;

Για το 2018 η πρόβλεψη είναι πως θα έχουμε 10 ομάδες και πάλι, όμως δεν αποκλείεται να μεγαλώσει ο αριθμός για το 2019 καθώς το ενδιαφέρον υπάρχει.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles