spot_img

Η McLaren θα φέρει αναβαθμίσεις στο GP Μ. Βρετανίας

Η McLaren γνωστοποίησε πως αναμένεται να έχει ένα νέο πακέτο αναβαθμίσεων στο Silverstone, καθώς το GP Μεγάλης Βρετανίας είναι ο εντός έδρας αγώνας για τον ίδιο και την ομάδα του.

Το 2022 εξελίσσεται σε μία χρονιά με αρκετές διακυμάνσεις για τη McLaren. Από τους 18 πόντους που συγκέντρωσε στο GP Αυστραλίας και την 3η θέση του Lando Norris στο GP Εμίλια Ρομάνια, η βρετανική ομάδα έχει πέσει ιδιαίτερα σε απόδοση στους τελευταίους αγώνες. Στο GP Καναδά έμεινε για 3η φορά εκτός βαθμών για το 2022, με το Norris να είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος μετά τη λήξη του αγώνα στο Circuit Gilles Villeneuve.

Ενόψει του GP Μεγάλης Βρετανίας, η McLaren θα είναι μία από τις αρκετές ομάδες που θα έχουν σημαντικές αναβαθμίσεις. Με δεδομένο πως η βάση των περισσότερων ομάδων είναι στην ίδια χώρα, είναι λογικό πως η πλειοψηφία του grid θα προσπαθήσει να βελτιώσει την απόδοσή της το επόμενο αγωνιστικό τριήμερο στην πίστα του Silverstone. Ο Lando Norris ελπίζει να υπάρξει ουσιαστική βελτίωση από τις αναβαθμίσεις της McLaren, ενώ δηλώνει χαρούμενος που θα ξαναδεί τους συμπατριώτες του στις κερκίδες.

«Έχουμε να φέρουμε ορισμένες αναβαθμίσεις στο Silverstone, ανυπομονώ να βρεθώ στην πίστα μπροστά στους συμπατριώτες υποστηρικτές μας. Η οδήγηση και μόνο στο Silverstone δε συγκρίνεται με τίποτα άλλο, όλη η θετική ενέργεια, από τους κριτές στις πύλες εισόδου μόλις φτάνουμε το πρωί, μέχρι αυτούς που κουνάνε σημαίες της πατρίδας μας ή φοράνε τα χρώματα της McLaren. Η υποστήριξή τους σου δίνει δύναμη, έχει μεγάλη διαφορά από άλλες πίστες».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Καναδά.

Ο Lando Norris θέλει να αφήσει πίσω του το αρνητικό τριήμερο του GP Καναδά άμεσα.

«Θα κάνουμε τα πάντα για να ανατρέψουμε την απόδοση που είχαμε στον Καναδά. Έχουμε έτοιμα ορισμένα πράγματα, το οδόστρωμα της πίστας είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό του Μόντρεαλ. Θα είναι ενδιαφέρον να διαπιστώσουμε εάν η νέα τεχνική ντιρεκτίβα της FIA σχετικά με το porpoising θα ισχύει μέχρι τότε».

Η McLaren παρέμεινε στην 4η θέση του Πρωταθλήματος κατασκευαστών με 65 πόντους. Ωστόσο, η βελτιωμένη απόδοση της Alpine την έφερε μόλις 8 πόντους πίσω, με τη γαλλική ομάδα να απειλεί αυτή με έδρα το Woking στην κατάταξη της βαθμολογίας.

Δείτε το GP Μπαχρέιν για το ελληνικό πρωτάθλημα Formula G.

Μπορείτε να βρείτε όλες τις εκπομπές μας και στο Spotify.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles