spot_img

Η Mercedes AMG GT53 διαθέτει υπερσύγχρονη τεχνολογία

Μία αποκλειστική έκδοση της Mercedes-Benz AMG GT53 4-Door υπογραμμίζει τον πολύπλευρο χαρακτήρα του τετράθυρου σπορ αυτοκινήτου.

Διατίθεται μία εκτεταμένη επιλογή τροχών, ταπετσαριών, εξωτερικών χρωμάτων και αναβαθμισμένη ανάρτηση για καλύτερο συνδυασμό των στοιχείων που συμβάλουν στη σπορ συμπεριφορά και στην άνεση.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 16 Ιουνίου στον μηχανοκίνητο αθλητισμό – LE MANS SPECIAL

Χάρη σε μία εκτεταμένη ανανέωση διαθέτει υπερσύγχρονη τεχνολογία, όπως αναφέρει η εταιρεία. Οι νέες δυνατότητες περιλαμβάνουν ενημερωμένα συστήματα βοήθειας οδήγησης, το Widescreen Cockpit, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος πολυμέσων MBUX με οθόνες και λειτουργίες ειδικά για τη σειρά AMG. Η νέα πρόταση θα κάνει το ντεμπούτο της τον Αύγουστο και θα φέρει αναβαθμισμένες 6κύλινδρες μονάδες παραγωγής ενέργειας.

Το τρίτο μοντέλο που δέχθηκε την επίδραση του ειδικευμένου τμήματος αναβαθμίσεων και βελτιώσεων της Mercedes-AMG συνδυάζει τη δυναμική οδήγηση του σπορ αυτοκινήτου AMG GT53, με τη βελτιωμένη καθημερινή πρακτικότητα, χάρη στις τέσσερις πόρτες και χώρο ικανό να φιλοξενήσει έως και πέντε επιβάτες. Η βελτιωμένη ανάρτηση αέρα, το ενεργό σύστημα διεύθυνσης του πίσω άξονα, η πλήρως μεταβλητή τετρακίνηση και η μοντέρνα προσέγγιση της σχεδίασης και της διακόσμησης περιλαμβάνονται στη λίστα με τα πλεονεκτήματα του πανάκριβου πολυτελούς αυτοκινήτου.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δεδομένου ότι αυτό το αυτοκίνητο είναι ο κάτοχος του ρεκόρ για τον γρηγορότερο χρόνο στο Nordschleife του Nürburgring, είναι επίσης σαφές ότι η προσθήκη της νέας τεχνολογίας και η βελτιστοποίησή του είναι στο υψηλότερο επίπεδο θέτουν νέο σημείο αναφοράς στην κατηγορία του, όπως τονίζει η πολυτελής φίρμα στην επίσημη ανακοίνωσή της.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream”, με το preview του GP Γαλλίας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles