spot_img

Η νέα KTM αποκαλύφθηκε και είναι έτοιμη για επιτυχίες

Η Red Bull KTM ήταν η επόμενη ομάδα που παρουσιάστηκε για τη σεζόν 2023 με νέους χορηγούς και νέο αναβάτη.

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και ανυπομονησίας πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της εργοστασιακής ομάδας Red Bull KTM στο MotoGP. Η Αυστριακή ομάδα το 2022 είχε μια αρκετά καλή χρονιά κατακτώντας ξανά νίκες και βάθρα, τερματίζοντας μάλιστα στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος Ομάδων. Ο Brad Binder παρέμεινε για ακόμα μια χρονιά στην KTM, ενώ δίπλα του το 2023 θα έχει τον καινούριο σταρ της ομάδας Jack Miller.

Ο Αυστραλός αποφάσισε πέρυσι να εγκαταλείψει την εργοστασιακή ομάδα της Ducati και επέστρεψε στην KTM με μοναδικό στόχο τη νίκη. Ο Αυστραλός γνωρίζει καλά την ομάδα καθώς εκεί γνώρισε τις μεγάλες του επιτυχίες στην μικρή κατηγορία Moto3. Παράλληλα έχει έναν επιπλέον λόγο να θέλει να κερδίσει καθώς αν το κάνει θα γίνει ο μοναδικός αναβάτης στην ιστορία του θεσμού που κατακτά νίκες με 3 διαφορετικούς κατασκευαστές.

Photo: Redbullcontentpool.com

Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός της νέας συνεργασίας με την Mobil 1. Η αμερικανική εταιρεία καυσίμων και λιπαντικών αναμένεται να βοηθήσει την KTM στην εξέλιξη εναλλακτικών καυσίμων τα οποία θα μπουν στο MotoGP από το 2024. Οι αναβάτες δοκιμών της ομάδας για το 2023 θα είναι οι Ντάνι Πεντρόζα και Γιόνας Φόλγκερ, με τον Γερμανό να επιστρέφει στο MotoGP έπειτα από σχεδόν δέκα χρόνια απουσίας.

Ο Brad Binder ελπίζει το 2023 να πετύχει τους στόχους του με την KTM.

«Αισθάνθηκα ότι ήταν πολύ μακρά η περίοδος του χειμώνα, είμαι λοιπόν ενθουσιασμένος που επιστρέφουμε στην πίστα και ξεκινάμε πάλι. Είναι η 4η χρονιά μου στην κατηγορία και αισθάνομαι ότι το 2023 θα είναι η καλύτερη ευκαιρία μας να πετύχουμε κάτι καλό. Είμαστε έτοιμοι, πάμε λοιπόν στην Σεπάνγκ και βλέπουμε τι θα γίνει τις πρώτες ημέρες δοκιμών».

PHoto: Redbullcontentpool.com

Ενθουσιασμένος ο Jack Miller, σχολίασε.

«Έχω πολύ καλά συναισθήματα. Η επιστροφή στην οικογένεια της KTM τώρα αρχίζει να φαίνεται αληθινή. Σκεφτόμουν αυτήν τη στιγμή εδώ και αρκετό καιρό. Τελικά είδα τα χρώματα της μοτοσικλέτας 2023, τον εαυτό μου, τη φόρμα μου και όλες τις προετοιμασίες της χρονιάς που ξεκινάει. Είναι απίθανο που επιστρέφω εδώ στην KTM και συναντιέμαι με όλους. Είναι ιδιαίτερη η αίσθηση πριν ξεκινήσουμε τη δράση στη Μαλαισία».

Photo: REdbullcontentpool.com
  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles