spot_img

Η πίστα του Μαϊάμι απέκτησε επίσημο όνομα

Οι οργανωτές του GP Μαϊάμι ανακοίνωσαν το επίσημο όνομα της πίστας, η οποία αποκαλείται «Miami International Autodrome».

Το 2022 το πρόγραμμα της Formula 1 θα έχει δύο αγώνες στις ΗΠΑ. Μετά την πίστα του Austin, η νεόδμητη πίστα στην πόλη του Miami θα φιλοξενήσει αγώνα πρωταθλήματος Formula 1 το Μάιο. Οι προετοιμασίες για την πίστα που θα περνάει γύρω από το Hard Rock Stadium συνεχίζονται, όμως έως τώρα δεν είχε δοθεί επίσημο όνομα.

Διαβάστε επίσης: Σαν Σήμερα στην Formula 1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Με σχετική ανακοίνωση του Tom Garfinkel, διοργανωτή του GP Μαϊάμι, δόθηκε η επίσημη ονομασία:

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας αποκαλύψω πως το επίσημο όνομα της πίστας είναι το “Miami International Autodrome”.  Δουλέψαμε σκληρά ώστε να δημιουργήσουμε μια πίστα που θα προσφέρει καταπληκτικούς αγώνες και πολλές ευκαιρίες για προσπεράσματα. Επιπροσθέτως, δουλεύουμε με σκοπό να δημιουργήσουμε πρωτότυπες εκδηλώσεις για τους θεατές στο Hard Rock Stadium, καθώς και στον περιβάλλοντα χώρο του Miami Gardens. Στοχεύουμε οι εκδηλώσεις αυτές να μπορέσουν ν’ αναδείξουν το πώς το Miami έχει συνδυάσει όλους τους πολιτισμούς σε πολλούς τομείς, όπως το φαγητό, τις τέχνες, τη μόδα, τη μουσική και τον αθλητισμό.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Ουγγαρίας.

Παρόλο που το GP Μαϊάμι αποτελεί τον δεύτερο από τους εν ενεργεία αγώνες Formula 1 στις ΗΠΑ, υπάρχει μεγάλη ζήτηση στα εισιτήρια για τον αγώνα το Μάιο του 2022. Ο εκτελεστικός διευθυντής του GP Μαϊάμι, Richard Cregan έδωσε λεπτομέρειες για το ενδιαφέρον που έχει δείξει ο κόσμος.

Ήδη ξεπερνάμε τις 150.000 αιτήσεις για φιλοξενία στην πόλη του Miami και εισιτήρια για τον πρώτο μας αγώνα. Αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό αν σκεφτούμε ότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η επίσημη ημερομηνία διεξαγωγής του. Το ένα τρίτο περίπου αυτών των αιτήσεων είναι πακέτα ταξιδιωτικά που παρέχουν πρόσβαση στην παγκοσμίου φήμης φιλοξενία που συναντάται σε όλες τις εκδηλώσεις στο Hard Rock Stadium. Επιπλέον, το 25% όλων των αιτήσεων προέρχονται από το εξωτερικό (εκτός ΗΠΑ). Καθώς ολοκληρώνονται οι λεπτομερείς εργασίες που έχουν προγραμματιστεί, σε ατομικό και συνολικό επίπεδο, είμαστε σίγουροι πως το “Miami International Autodrome” θα είναι σε θέση να προσελκύσει τους φίλους της Formula 1 από όλο τον κόσμο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Το κοινό της Formula 1 μετράει, πλέον, αντίστροφα για το πρώτο GP Μαϊάμι που θα έρθει σε 9 μήνες από τώρα. Πρόκειται για ένα ακόμα circuit πόλης, το οποίο όμως έχει ορισμένες μεγάλες ευθείες που υπόσχονται συναρπαστικές μάχες.

Δείτε το GP Βραζιλίας για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα Formula 1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles