spot_img

Η προειδοποίηση της Ferrari στη Red Bull

Η Scuderia Ferrari δεν πρόκειται να το βάλει κάτω αν δεν καταφέρει να κερδίσει τη Red Bull Racing ξεκλειδώνοντας ακόμη περισσότερη ταχύτητα.

Μετά από τέσσερις αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1, η Scuderia Ferrari μετράει μία νίκη. Ο Carlos Sainz επικράτησε στο Grand Prix Αυστραλίας ενώ ο Charles Leclerc ολοκλήρωσε το 1-2 για την ιταλική ομάδα.

Η νέα SF-24 είναι ένα πολύ διαφορετικό μονοθέσιο από την SF-23, κάτι που ζητούσαν έντονα οι Leclerc και Sainz. Αυτό δίνει μια γερή βάση στην ομάδα του Μαρανέλο ώστε να εξελίξει το μονοθέσιό της για να κοντράρει και να κερδίσει τη Red Bull RB20 των Max Verstappen και Sergio Perez.

Ο επικεφαλής της Scuderia Ferrari, Φρεντ Βασέρ, αναγνώρισε το γεγονός πως η ομάδα του δεν έχει πάρει ακόμα το 100% από την SF-24.

«Είναι ξεκάθαρο πως πρέπει να βελτιώσουμε την ταχύτητα του μονοθεσίου μας. Πρέπει να φέρουμε αναβαθμίσεις. Όμως πιστεύω πως δεν έχουμε πάρει ακόμη το μέγιστο από το μονοθέσιό μας. Ακόμη κάνουμε μερικά λάθη κατά τη διάρκεια ενός αγωνιστικού τριημέρου και το πρώτο μας μέλημα είναι να αντλήσουμε τη βέλτιστη δυνατή απόδοση από το μονοθέσιο. Έπειτα θα φέρουμε τις αναβαθμίσεις».

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή για την F1 με την ανάλυση του GP Ιαπωνίας και τις προβλέψεις μας για τον αγώνα της Κίνας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε play στο παρακάτω βίντεο.

Επόμενος αγώνας είναι το Grand Prix Κίνας το τριήμερο 19-21 Απριλίου, που θα περιλαμβάνει και Αγώνα Σπριντ. Ο Γάλλος πιστεύει πως πρόκειται για ένα ταξίδι στο άγνωστο και εξηγεί.

«Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά την πίστα. Το μεγαλύτερο ερωτηματικό για εμένα είναι η άσφαλτος. Θα παίξει καθοριστικό ρόλο πιστεύω. Οι θερμοκρασίες αναμένονται επίσης χαμηλές, κάτι που θα επηρεάσει τη φθορά των ελαστικών και θα είναι επίσης πολύ σημαντικό. Θα έχουμε επίσης μόνο μία ώρα δοκιμών και πρέπει να επιλέξουμε ποια γόμα ελαστικών θα χρησιμοποιήσουμε».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles