spot_img

Η πρώτες επίσημες φωτογραφίες της Williams FW45

H Williams Racing δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες της ολοκαίνουργιας FW45 που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Formula 1 το 2023. 

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η νέα εβδομάδα για τον κόσμο της Formula 1. H Williams Racing αποφάσισε βγάλει στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες από την FW45 του 2023. H βρετανική ομάδα έκανε τα αποκαλυπτήρια του νέου της μονοθεσίου στο πλαίσιο του καθιερωμένου shakedown που πραγματοποίησε στην πίστα του Σίλβερστον.

Η παρουσίαση που είχε πραγματοποιήσει πριν από λίγες ημέρες, αφορούσε το νέο χρωματισμό του μονοθεσίου και την επίδειξη της αγωνιστικής ομάδας για τη νέα χρονιά. Τώρα όμως έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για την εμφάνιση και το σχεδιασμό της FW45.

Μην χάσετε την τεχνική ανάλυση της νέας Williams FW45 στην εκπομπή Slipstream #106 την Τρίτη 24/2 στις 21:00. Μπορείτε να βρείτε το link εδώ.

Εμφανισιακά παρατηρούνται μεγάλες διαφορές στο σχεδιασμό σε όλο το μήκος του μονοθεσίου. Το ρύγχος έχει αλλάξει σημαντικά σε σχέση με το 2022, ενώ τα sidepods εμφανίζουν ριζικές αλλαγές. Πέρυσι, η ομάδα του Γκρόουβ επέλεξε να ακολουθήσει το μονοπάτι της Red Bull Racing στον τομέα αυτό, όμως φέτος τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.

Ο σχεδιασμός τους διαφέρει σημαντικά από κάθε άλλο μονοθέσιο που έχουμε δει μέχρι τώρα. Επιπλέον το κάλυμμα του κινητήρα είναι πολύ στενό, μαρτυρώντας επιθετική λύση στον τομέα της ψύξης στο εσωτερικό. Για μία ακόμη σεζόν, η Williams θα φορά τους υβριδικούς κινητήρες της Mercedes, με τη μεταξύ τους συνεργασία να έχει ισχύ από το 2014.

Οδηγοί της Williams το 2023 θα είναι οι Alex Albon και Logan Sargeant, με τον Αμερικανό να κάνει το ντεμπούτο του στη Formula 1, έπειτα από μία σεζόν στη Formula 2.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #105 με την τεχνική ανάλυση της Alfa Romeo C43 και των λοιπών παρουσιάσεων έως τώρα. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles