spot_img

Η Red Bull είναι σίγουρη πως η Mercedes θα παλέψει για τον τίτλο

Στις τάξεις της Red Bull Racing θεωρούν δεδομένη την επιστροφή της Mercedes-AMG στην πλήρη ανταγωνιστικότητα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η Mercedes δεν έχει το 2022 στη Formula 1 ανάλογες επιτυχίες με αυτές του πρόσφατου παρελθόντος. Η γερμανική ομάδα περιορίζεται σε αποτελέσματα πίσω από τους οδηγούς των Ferrari και Red Bull Racing, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, όντας καθαρά πίσω τους σε δυναμική. Μοναδικές της επιτυχίες είναι δύο τερματισμοί στην 3η θέση, ένας για κάθε οδηγό της. Παρ’ όλα αυτά, οι ομάδες που πρωταγωνιστούν εξακολουθούν να υπενθυμίζουν πως η Mercedes μπορεί να επανέλθει στη διεκδίκηση του Πρωταθλήματος.

Ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner, παραχώρησε συνέντευξη στην αμερικάνικη ιστοσελίδα The Athletic και αναφέρθηκε στη μόνιμη Πρωταθλήτρια κατασκευαστών στην υβριδική εποχή.

«Τα προβλήματα της Mercedes αποδεικνύουν πως τίποτα δεν είναι βέβαιο. Αναφέρονταν συχνά την περασμένη χρονιά πως είχαν ξεκινήσει αρκετά νωρίς με την εξέλιξη του φετινού μονοθεσίου. Προφανώς, είχαν κάποια προβλήματα και σαφέστατα δεν είναι καθόλου κοντά σε σχέση με το πού θα ήθελαν να βρίσκονται αυτή τη στιγμή».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Μαϊάμι.

Μπορείτε πλέον να ακούτε την εκπομπή Slipstream στο Spotify. Πατήστε εδώ και κάντε follow την εκπομπή μας για τη Formula 1.

Ο Christian Horner δεν παύει να πιστεύει στη δυνατότητα της Mercedes να ανακάμψει και να πλησιάσει τις Ferrari και Red Bull Racing στη μάχη του Πρωταθλήματος.

«Έχουν ορισμένους έξυπνους ανθρώπους στο δυναμικό τους. Σίγουρα θα μπορέσουν να επιλύσουν τα προβλήματά τους, το ερώτημα είναι πόσο χρόνο θα τους πάρει για αυτό. Θα έχουν εκ νέου κορυφαία απόδοση κάποια στιγμή, διαθέτουν κάτι παραπάνω από αρκετούς ανθρώπους για να μπορέσουν να βρουν λύσεις. Συνεπώς, αναμένω από αυτούς κάποια στιγμή να πρωταγωνιστήσουν. Είναι τόσο μεγάλη η σεζόν και τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν με ταχύτατο ρυθμό».

Μετά τους πρώτους πέντε αγώνες στη φετινή χρονιά, η Mercedes βρίσκεται στην τρίτη θέση του Πρωταθλήματος κατασκευαστών με 95 πόντους. Η Ferrari είναι στην κορυφή με 157 πόντους, με τη Red Bull Racing να έπεται στους 151.

Δείτε το GP Ιταλίας για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles