spot_img

Η Suzuki Racing λέει επίσημα «αντίο» έπειτα από 23 χρόνια

Η επίσημη ιστοσελίδα της αγωνιστικής ομάδας της Suzuki θα κλείσει οριστικά, βάζοντας τέλος σε μία πλούσια ιστορία διάρκειας 23 ετών.

Στον τελευταίο αγώνα του 2022 στη Βαλένθια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP εκτός από τους πανηγυρισμούς της Ducati για την κατάκτηση του τίτλου, στην άλλη άκρη του paddock τα συναισθήματα ήταν εντελώς διαφορετικά. Ο τελευταίος αγώνας της Suzuki στο MotoGP μόλις είχε ολοκληρωθεί και η νίκη του Alex Rins άφηνε μια γλυκόπικρη γεύση στο στόμα των ανθρώπων της Suzuki.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η Suzuki είχε ανακοινώσει πως τραβάει την πρίζα στο αγωνιστικό της πρόγραμμα του MotoGP και του EWC θέλοντας να επικεντρωθεί στην εξέλιξη νέων τεχνολογιών και μοτοσικλετών. Έφτασε λοιπόν η ώρα του τέλους κάτι που ενισχύεται από την ανακοίνωση πως στο τέλος Δεκεμβρίου θα παύσει οριστικά η λειτουργία της αγωνιστικής ιστοσελίδας της Suzuki Racing.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ξεκίνησε να λειτουργεί το 1999 και ακολούθησε όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες της Suzuki. Από το MotoGP και το WSBK, μέχρι το MXGP και το πρωτάθλημα αντοχής EWC, η Suzuki Racing είχε μια πλήρη και επαγγελματική αντιμετώπιση των αγώνων της εταιρείας. Από το 2018 ωστόσο η Suzuki άρχισε να μειώνει τη δράση της στις πίστες αρχικά με την παραίτηση από τους αγώνες motocross, έπειτα από το πρωτάθλημα Superbike της Αμερικής και τώρα με το MotoGP και το EWC.

Η ιστοσελίδα έμεινε ενεργή ακόμα και όταν η Suzuki εγκατέλειψε το 2011 το MotoGP πριν επιστρέψει ξανά το 2014, αλλά τώρα φαίνεται πως είναι οριστική η παραίτηση της ιαπωνικής μάρκας από τους αγώνες. Μαζί με την επίσημη ιστοσελίδα, θα κλείσουν και οι λογαριασμοί social media της Suzuki Racing στο τέλος Δεκεμβρίου.

Βαθμολογούμε από το 1 έως το 10 τους οδηγούς της F1 για το 2022. Δείτε το βίντεο εδώ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles