spot_img

Η Williams αποκάλυψε τα νέα χρώματα του 2023 (vid)

H Williams Racing έκανε τα επίσημα αποκαλυπτήρια για το 2023, με ανανεωμένα χρώματα και νέα σύνθεση στη διοίκηση της ομάδας και στο οδηγικό lineup.

Με ένα νέο πρόσωπο θα αγωνιστεί η Williams Racing στην επερχόμενη αγωνιστική σεζόν της Formula 1. H βρετανική ομάδα παρουσίασε το χρωματισμό που θα έχει η FW45, όπως επίσης και το αγωνιστικό της σχήμα για τη νέα σεζόν.

Η ιστορική ομάδα στοχεύει στο να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας των κατασκευαστών και κατεβαίνει στο νέο παγκόσμιο πρωτάθλημα αρκετά ανανεωμένη.

Πρώτα στο… περιτύλιγμα του δημιουργήματος της σχεδιαστικής ομάδας του Γκρόουβ, αφού σε ρόλο χορηγού έχουμε ένα εμβληματικό brand για τον κόσμο των αγώνων, τη Gulf Oil.

Σε ό,τι αφορά στο οδηγικό δίδυμο, έχουμε διαφοροποίηση κατά το ήμισυ. Ο Alex Albon παραμένει στο κόκπιτ και μάλιστα έχει πολυετές συμβόλαιο, ενώ στο πλευρό του φέτος δεν θα είναι ο Nicholas Latifi – θα είναι ο Logan Sargeant.

Μία πολύ μεγάλη αλλαγή στη Williams είναι αυτή της… κεφαλής της. Ο Γερμανός Jost Capito αποτελεί παρελθόν και τη θέση του πήρε ο James Vowles. Μάλιστα, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Βρετανός θα βρεθεί σε τέτοιο ρόλο αφού μέχρι πρότινος, ήταν υπεύθυνος στρατηγικής της Mercedes-AMG Petronas.

Θα καταφέρει η Williams να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας το 2023;

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #104 για τον κόσμο της Formula 1. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles