spot_img

Η Yamaha θέλει και το 2021 τον Vinales

Ο επικεφαλής της Yamaha, Lin Jarvis, μίλησε για τον Maverick Vinales και το γεγονός πως το ιαπωνικό εργοστάσιο θέλει να συνεχίσει μαζί του μετά το 2020.

Ο Ισπανός είχε μια χρονιά με τα πάνω της και τα κάτω της, όντας στη βαθμολογία ο καλύτερος αναβάτης της M1, αλλά οι εμφανίσεις του rookie για το 2019, Fabio Quartararo, τον επισκίασαν. Με την ενδεχόμενη παραμονή του Valentino Rossi να είναι πιθανή και ο ενθουσιασμός προς τον Γάλλο ως μελλοντικό μέλος της εργοστασιακής ομάδας, έχουν φέρει τον Vinales σε μια θέση όπου ψάχνεται για το μέλλον του, με την Ducati να ενδιαφέρεται έντονα.

Όμως, όπως αποκαλύπτει τώρα ο Jarvis, η Yamaha δεν έχει πρόθεση να αφήσει τον Vinales να φύγει.

Ο Maverick δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν. Ήταν κάπως σαν χαμένος και ο Valentino είχε καλύτερη απόδοση, με δεύτερες θέσεις ενώ παραλίγο να κερδίσει στο Τέξας. Μετά όμως είδαμε στην πράξη τα αποτελέσματα των αλλαγών που έκανε στην ομάδα κι όλοι άρχισαν να δουλεύουν καλύτερα. Ο Maverick πήρε και τις δικές του αποφάσεις σε ό,τι αφορά στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας του και συνολικά βελτίωσε την απόδοσή του. Κάτι άλλο στο οποίο βελτιώθηκε, ήταν στις εκκινήσεις του καθώς αρκετές φορές τον βλέπαμε να ξεκινά από αρκετά μπροστά, αλλά αμέσως να μένει πίσω. Δούλεψε αρκετά όμως και τώρα αυτό το μειονέκτημά του έχει ακυρωθεί. Έτσι έχει δείξει και αποδείξει τη δυναμική του. Άλλωστε είναι ο μόνος οδηγός της Yamaha που κέρδισε 2 αγώνες φέτος και σίγουρα θα ήμουν χαρούμενος να έμενε μαζί μας το 2021 αλλά και μετά.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles