spot_img

IAA 2017: Αποκάλυψη για την πρωτότυπη BMW Z4 (pics)

Ευρωπαϊκό ντεμπούτο για την πρωτότυπη έκδοση της νέας Z4 πραγματοποίησε η BMW στην 67η Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Το πρωτότυπο είχε παρουσιαστεί στις Η.Π.Α. στα πλαίσια του Concours d’Elegance του Pebble Beach και τώρα την βλέπουμε και στην Ευρώπη. Η νέα Z4 είναι το μέλλον της γερμανικής εταιρίας όσον αναφορά τη νέα γενιά του roadster μοντέλου, με το αυτοκίνητο να περνά στη παραγωγή στα μέσα του 2018. Θα διαθέτει όλα τα στοιχεία ενός roadster μοντέλου για δρόμο, όπως μακρύ μεταξόνιο, χαμηλό ύψος, μικρό πίσω μέρος, χαρίζοντας την απόλυτη οδηγική εμπειρία για τον οδηγό. 

Ο σχεδιασμός θα είναι εντελώς διαφορετικός σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές, με τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που βλέπουμε στα μοντέλα της BMW, όπως η M8, να περνά και εδώ. Δυναμικό εμπρός μέρος που δείχνει χαρακτήρα, ενώ στο πίσω βλέπουμε πως τα φώτα κάνουν το σχήμα L.

To εσωτερικό είναι χρωματισμένο στα πρότυπα του εξωτερικού, ενώ όσο περνάμε μέσα στη καμπίνα, βλέπουμε πως υπάρχει συνδυασμός, με τους Γερμανούς να παίρνουν τη καλύτερη παλέτα τους για το συγκεκριμένο μοντέλο. Στο κέντρο του ταμπλό βλέπουμε τον πίνακα οργάνων και τη ψηφιακή οθόνη, με το τιμόνι να έχει φουτουριστικό χαρακτήρα.

Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα για τα μηχανικά και τεχνικά μέρη της Z4, όμως γνωρίζουμε πως θα μοιράζεται το πάτωμα, το κιβώτιο και τους κινητήρες με την Toyota Supra που θα αποκαλυφθεί τον Οκτώβριο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles