spot_img

Iannone: «Γιατί η τιμωρία;»

Ο Andrea Iannone ήταν αρκετά δυσαρεστημένος μετά το GP Αργεντινής, καθώς θεωρεί πως δεν έπρεπε να δεχθεί ποινή για άκυρη εκκίνηση.

Ο Ιταλός αναβάτης της Suzuki τερμάτισε 16ος στον δεύτερο αγώνα της χρονιάς και έμεινε άσφαιρος και πάλι. Ο αγώνας του όμως στην Termas de Rio Hondo τελείωσε πριν καν αρχίσει, καθώς όπως θεώρησαν οι αγωνοδίκες, ο Iannone έκανε άκυρη εκκίνηση.

Όμως, ο Ιταλός δεν συμφωνεί καθόλου με την απόφαση αυτή.

«Διαφωνώ απόλυτα, διότι ο κανονισμός έχει αλλάξει από πέρυσι και λέει ότι αν κάποιος κουνηθεί, χωρίς όμως να κερδίσει θέσεις, δεν τιμωρείται. Δεν καταλαβαίνω γιατί με τιμώρησε λοιπόν με το ride through. Με χτύπησε κι ο Lorenzo κι έπεσα στην 17η θέση. Δεν κέρδισα τίποτα… τι κρύβεται πίσω από αυτή την απόφαση; Ήταν άλλη μια άσχημη Κυριακή. Κρίμα, διότι μετά το ζέσταμα ήμουν ανταγωνιστικός και είχα το ρυθμό να παλέψω για την πεντάδα. Αλλά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως ήθελα».

Ενώ συνέχισε εκνευρισμένος να μιλά για την αδικία της απόφασης.

«Εφάρμοσαν έναν κανονισμό που δεν ισχύει πια και αφού έχει αλλάξει, οι κριτές είχαν την ευκαιρία να αξιολογήσουν την κατάσταση. Αντ’ αυτού έδωσαν την τιμωρία αμέσως. Επαναλαμβάνω ότι κουνήθηκα, χωρίς όμως να βγω από τη γραμμή μου στην εκκίνηση. Βάζοντας πρώτη, κουνήθηκα λίγο. Βασικά το πιρούνι κουνήθηκε… όμως το ερώτημα είναι ότι αφού δεν κέρδισα θέση ή θέσεις, τότε γιατί η τιμωρία; Ήθελα να πάρω βαθμούς, αλλά έμεινα μ’ ένα καταστροφικό αποτέλεσμα. Δυστυχώς δεν ξεκίνησα καλά το Πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσω να επανέλθω και ξέρω ότι θα χρειαστεί να κάνω υπομονή. Πάντως έχουμε ό,τι χρειάζεται για να επανέλθουμε».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles