spot_img

Καυστικά σχόλια του Tony Kanaan για τον Lewis Hamilton (vid)

O πρώην νικητής του Indy 500, Tony Kanaan, απάντησε στα σχόλια που έκανε ο Lewis Hamilton για τους οδηγούς του Indycar.

O Fernando Alonso μάζεψε όλα τα βλέμματα πάνω του, όταν και αγωνίστηκε στο Indy 500, παρά το γεγονός πως εγκατέλειψε. Επιπλέον, κέρδισε το βραβείο του Rookie της χρονιάς.

Ο οδηγός της Mercedes, Lewis Hamilton, στο πλαίσιο του GP του Μονακό, μίλησε για την απόδοση του Alonso στις κατατακτήριες και την γενικότερη εντύπωσή του.

«Ο Fernando στην πρώτη του προσπάθεια στις κατατακτήριες δοκιμές για το Indy ήρθε 5ος. Μήπως αυτό λέει κάτι για το επίπεδο του Indycar; Είναι σπουδαίοι οδηγοί, αλλά αν δεν μπορούν να πετύχουν στην F1, ψάχνουν για τίτλους σε άλλες κατηγορίες. Αλλά να τον βλέπεις να έρχεται 5ος, ενώ άλλοι οδηγοί είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες καταστάσεις και το κάνουν όλο τον χρόνο είναι πολύ ενδιαφέρον».

Τα σχόλια αυτά δεν άρεσαν στον Tony Kanaan, o οποίος θέλησε να απαντήσει στην δεξίωση Indianapolis 500 Banquet που έγινε λίγες μέρες μετά τον αγώνα. Για να ακούσεις τι είπε ο Βραζιλιάνος, πήγαινε λίγο μετά το 7ο λεπτό.

Η αντίδραση του Alonso πάντως σε αυτά τα σχόλια ήταν επική.

Ήταν δίκαια τα σχόλια του Lewis Hamilton για το Indycar ή ο Kanaan ήταν υπερβολικός στην απάντησή του; Πείτε μας στα σχόλια.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles