spot_img

Κυριαρχεί η ultra-soft γόμα στην Σιγκαπούρη – Διαφορετική στρατηγική Mercedes & Ferrari

H Pirelli ανακοίνωσε τα ελαστικά με τα οποία οι ομάδες θα αγωνιστούν στο GP Σιγκαπούρης, με τις επιλογές να είναι ελαφρώς διαφορετικές.

Και οι 10 ομάδες θα έχουν στη διάθεσή τους από 13 σετ ελαστικών, ενώ η Pirelli τους προμηθεύει με 1 σετ από την κάθε γόμα. Στην Σιγκαπούρη, θα δούμε την soft (κίτρινη), super-soft (κόκκινη) και ultra-soft (μοβ).

H Mercedes πήγε πιο συντηρητικά από τις κορυφαίες ομάδες, επιλέγοντας 9 σετ της ultra-soft γόμας ελαστικών και για τα δύο της μονοθέσια. Όμως, ο Lewis Hamilton θα 2 σετ της soft και 2 της super-soft, ενώ την ίδια στιγμή, ο Valtteri Bottas θα έχει ένα λιγότερο της soft κι ένα παραπάνω της super-soft.

Πολλές ομάδες κινήθηκαν όμως διαφορετικά. Red Bull, Ferrari, Force India, Williams, McLaren & Renault θα έχουν όλοι από 10 σετ της ultra-soft και για τους δύο οδηγούς τους.

Στην Ferrari όμως, επέλεξαν να δώσουν 2 σετ της soft στον Sebastian Vettel, όσα θα έχει και ο Hamilton, ενώ στον Kimi Raikkonen δύο της super-soft.

Έτσι, ο Γερμανός οδηγός της Scuderia, με τον Βρετανό των πρωταθλητών, είναι οι μόνοι οδηγοί που θα έχουν 2 σετ της πιο σκληρής γόμας, μαζί με τον Wehrlein.

Πιο συντηρητική επιλογή από όλες τις ομάδες έκανε η Haas, η οποία έχει 8 σετ της ultra-soft και 4 της super-soft για τους Romain Grosjean και Kevin Magnussen.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles