spot_img

Λατρεύει το νέο πλαίσιο ο Rossi

O Valentino Rossi ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από τη νίκη του στο Assen, ενώ μίλησε και για το νέο πλαίσιο με εξαιρετικά λόγια.

Δεν κρύβεται η χαρά του Ιταλού αναβάτη της Yamaha για το νέο πλαίσιο που έφερε η ομάδα του. Αρχικά το δοκίμασε σε δοκιμές στη Βαρκελώνη και τόνισε πως νιώθει πλέον πολύ άνετος.

Από την πρώτη στιγμή που είχαν δοκιμάσει τη νέα μοτοσυκλέτα, δεν ένοιωθα άνετος στις εισόδους των στροφών. Έπρεπε να πιέζω τη μοτοσυκλέτα και αυτό δεν είναι το στυλ μου. Δεν ήμουν γρήγορος… κι αυτό ήταν το δυνατό μας σημείο με την Μ1, έτσι δουλέψαμε για να το διορθώσουμε.

Επιπλέον, o “Γιατρός” μίλησε για την επιλογή ελαστικών που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να πάρει τη πρώτη του νίκη φέτος.

Την Παρασκευή δοκιμάσαμε το μεσαίο και το σκληρό. Για την τελική επιλογή, πολλά εξαρτώνται από τις μοτοσυκλέτες, τα διαφορετικά στυλ στη μοτοσυκλέτα μας το σκληρό δούλεψε καλύτερα απ’ ότι το μεσαίο. Το ήξερα αυτό, αλλά χρειάζεσαι και τις σωστές συνθήκες για να βάλεις το σκληρό κι έτσι όλα ήταν ανοιχτά. Ήξερα ότι και οι άλλοι είχαν το μεσαίο, όπως ήξερα ότι σε κανονικές συνθήκες στο στεγνό, θα ήμασταν δυνατοί με το σκληρό κι έτσι ρίσκαρα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles