spot_img

Leclerc: «Η αίσθηση της νίκης μού δίνει κίνητρο»

O Charles Leclerc έχει το μυαλό του μόνο στο πρωτάθλημα της Formula 1 και η νίκη είναι το μοναδικό που σκέφτεται με τη νέα Ferrari SF-23.

Με ανανεωμένο ηθικό και με ψυχολογία στα ύψη θέλει να ξεκινήσει ο Charles Leclerc τη φετινή χρονιά της Formula 1. O Μονεγάσκος οδηγός τερμάτισε στη 2η θέση στο πρωτάθλημα οδηγών την περασμένη σεζόν και αυτό θέλει να αλλάξει εφέτος.

Η Scuderia Ferrari, την ημέρα των ερωτευμένων (14/2), έκανε την επίσημη παρουσίαση της SF-23. Σε μία εντυπωσιακή παράσταση, αντάξια μιας ομάδας της F1, η ιταλική ομάδα, υπό τις επευφημίες οπαδών της, αποκάλυψε το νέο της «όπλο» για το 2023.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, ο Leclerc ρωτήθηκε για τις φετινές του προσδοκίες και απάντησε.

«Ανυπομονώ, πραγματικά. Το 2022 ήταν ένα καλό βήμα προς τα εμπρός σε σχέση με τα δύο προηγούμενα χρόνια, 2021 και 2020. Τερματίσαμε στη 2η θέση στα πρωταθλήματα οδηγών και κατασκευαστών. Πραγματικά, ανυπομονώ να οδηγήσω το νέο μονοθέσιο. Πιστεύω πως κάναμε σπουδαία δουλειά στην εξέλιξή του και προσπαθήσαμε να μειώσουμε τις αδυναμίες που είχαμε. Ελπίζω τα πράγματα να είναι καλύτερα».

Απόψε στις 21:00 στην εκπομπή Slipstream #106 θα κάνουμε την τεχνική ανάλυση της νέας Ferrari SF-23.

Όσο για το στόχο του για τη φετινή χρονιά, ο 25χρονος δήλωσε.

«Ο στόχος μου είναι να κερδίσω. Ξεκάθαρα. Η αίσθηση της νίκης μου δίνει κίνητρο και δίνει κίνητρο και στην ομάδα. Θέλω να επιστρέψω στο τιμόνι του μονοθεσίου και να προσπαθήσω κερδίσω το πρωτάθλημα».

Ο Leclerc ήταν ο πρώτος οδηγός της Ferrari που οδήγησε τη νέα SF-23 στην πίστα του Φιοράνο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles