spot_img

Lorenzo: «Ο Vinales μου θυμίζει τον εαυτό μου»

Ο Jorge Lorenzo λέει, πως η μέχρι στιγμής προσέγγιση του Maverick Vinales, του θυμίζει τον ίδιο στα πρώτα του βήματα με τη Yamaha.

Η Yamaha επέλεξε τον Vinales να είναι ο αναβάτης που θα αντικαταστήσει τον Lorenzo στο Ιαπωνικό εργοστάσιο. Ο πολυπρωταθλητής επέλεξε να μετακομίσει στην Ιταλία και την Ducati από το 2017, ψάχνοντας μια νέα πρόκληση στη καριέρα του.

Ο Vinales βρίσκεται στην τρίτη του σεζόν στο MotoGP και η όλη του συμπεριφορά μέχρι στιγμής, θυμίζει στον Lorenzo πως ήταν ο ίδιος στα πρώτα του στάδια στο θεσμό.

«Η αποφασιστηκότητα του Vinales μου θυμίζει τον εαυτό μου. Όπως έκανα εγώ τότε, δεν πιστεύει σε μύθους. Ένοιωθα την ίδια δύναμη και αυτό που δείχνει τώρα είναι η πεποίθηση το ότι μπορείς να κερδίσεις».

Ο Ισπανός συνέχισε μιλώντας και για τον Valentino Rossi και την πρόκληση που έχει όντας ο μεγαλύτερος σε ηλικία στο grid.

«Δεν είναι καθόλου εύκολο για τον Valentino να αγωνίζεται στο MotoGP στην ηλικία του. Ο δεύτερος πιο μεγάλος σε ηλικία πρέπει να είναι 32 και αυτός είναι 38. Πιστεύω πως όταν είσαι 38, κάθε σεζόν σου είναι όλο και πιο δύσκολη από τη προηγούμενη και ο Rossi το αναγνωρίζει. Δεν βλέπεις πολλούς 38χρονους τόσο γρήγορους όσο o Rossi. Δεν είναι καθόλου εύκολο όταν έχεις και για teammate έναν τόσο δύσκολο αντίπαλο όπως ο Maverick».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles