spot_img

Marquez: «Δεν περίμενα να πέσω στην πρώτη στροφή»

Ο Marc Marquez είχε την δεύτερη του πτώση στη χρονιά, καθώς το GP Γαλλίας εξελίχθηκε σε έναν από τους χειρότερους αγώνες του.

Ο Ισπανός αναβάτης της Repsol Honda, ήταν στην 4η θέση, όταν έπεσε στην πρώτη στροφή της πίστας, βάζοντας τέλος στον αγώνα του. Ο Marquez είχε κι άλλες πτώσεις μέσα στο αγωνιστικό σ/κ και παρά την προσοχή που έδινε, έκανε το μοιραίο λάθος.

«Πολλά λάθη. Δεν ήταν εύκολο σ/κ αλλά ένοιωθα καλύτερα στο ζέσταμα και ξεκίνησα καλά τον αγώνα. Γύρο με το γύρο η εμπιστοσύνη μου μεγάλωνε, αν και έβλεπα ότι οι Yamaha ήταν πιο γρήγορες. Ήξερα όμως τα όριά μου και πρόσεχα να μην τα ξεπεράσω. Δεν περίμενα να πέσω στην πρώτη στροφή. Χτύπησα σ’ ένα σαμαράκι κι έχασα το μπροστινό. Ήταν μεγάλη ατυχία. Θέλω να δω τι έγινε, αναλύοντας τις τηλεμετρίες των Pedrosa και Crutchlow, καθώς είχαν διαφορετικές ρυθμίσεις από εμένα. Ένοιωθα ότι η μοτοσυκλέτα ήταν ασταθής στις γρήγορες στροφές».

Τώρα ο Ισπανός περιμένει το ελαστικό του ’16, με το οποίο νιώθει πιο άνετα.

«Λόγω του στυλ μου, δυσκολεύομαι με το τωρινό ελαστικό μπροστά. Και ειδικά όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει, όπως εδώ, τότε τα πράγματα είναι χειρότερα. Θα δούμε τι θα γίνει στο Mugello, καθώς στο τεστ της Jerez με το παλιό ελαστικό, τα πράγματα έδειχναν καλύτερα για εμένα».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles