spot_img

Marquez: «Είτε Yamaha, είτε Ducati, εγώ είμαι πάντα εκεί»

Ο Marc Marquez ήταν ευχαριστημένος από την εμφάνιση του την Παρασκευή στο Misano, όπου ήταν ο μόνος που μπήκε ανάμεσα στις Yamaha.

Ο Ισπανός πήρε την 3η θέση στην κατάταξη της ημέρας και δήλωσε πως ο στόχος του είναι να προετοιμαστεί για τον αγώνα της Κυριακής και όχι στον έναν γύρο. Φέτος, όσες φορές έχει τερματίσει, δεν είναι βρέθηκε ποτέ κάτω από τη 2η θέση και σίγουρα όπως λέει και ο ίδιος ο Marquez είτε έχει αντίπαλους τις Yamaha, είτε τις Ducati, είναι εκεί.

Ήταν και στο τεστ δυνατές οι Yamaha. Όμως, αυτό που μετράει είναι ότι είτε είμαι αντίπαλος με Yamaha, είτε με Ducati, είμαι πάντα εκεί. Κάποιες φορές πρέπει να ξεχάσεις το χρόνο στον έναν γύρο και να συγκεντρωθείς στη δουλειά σου για να βρεις το σωστό δρόμο.

Η Honda είχε σε αυτόν τον αγώνα το νέο πλαίσιο με ανθρακόνημα το οποίο επέλεξε ο Marquez να μη το χρησιμοποιήσει, καθώς κοιτάει τους βαθμούς. Όπως είναι λογικό και δήλωσε και ο ίδιος, θέλει να είναι με τα δεδομένα που γνωρίζει άπταιστα και πιθανότατα όταν ο τίτλος κριθεί να ξεκινήσει τους πειραματισμούς.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles