spot_img

Massa και Vettel ξεκινούν νέα κόντρα στην F1;

Οι Felipe Massa και Sebastian Vettel, μετά το GP Ρωσίας είχαν πολλά να πουν ο ένας για τον άλλο για το συμβάν στον τελευταίο γύρο.

Ο Γερμανός οδηγός της Ferrari, πίεζε στους τελευταίους γύρους να φτάσει τον Valtteri Bottas για τη νίκη στον τέταρτο αγώνα της χρονιάς. Όμως, στον τελευταίο γύρο έπεσαν στη κίνηση, με τον Φιλανδό της Mercedes να τον προσπερνάει τον Βραζιλιάνο στη στροφή 2, με τον Vettel να κολλάει πίσω του και να χάνει χρόνο σε σχέση με τη κορυφή.

Μετά τη λήξη του αγώνα, οι δύο οδηγοί έκαναν καυστικά σχόλια ο ένας για τον άλλο.

Ο Massa, είπε πως άφησε στον Vettel αρκετό χώρο, όμως εκείνος προτίμησε να παραπονεθεί στον ασύρματο.

«Ήταν στον ασύρματο και παραπονιόταν; Είστε σίγουροι; [είπε με ειρωνικό ύφος]. Άφησα εντελώς την εσωτερική γραμμή γι’αυτόν και άφησα τελείως το γκάζι για να με περάσει στη στροφή 4, αλλά δεν ήθελε να με περάσει. Φοβήθηκε να βουτήξει στην εσωτερική, ήμουν εντελώς στην εξωτερική και τον άφησα αμέσως μετά. Είμαι επίσης σίγουρος πως δεν θα προσπερνούσε τον Vatteri, όμως του αρέσει πολύ να παραπονιέται».

Ο Γερμανός οδηγός της Ferrari είχε αντίθετη άποψη με τον Βραζιλιάνο και τόνισε πως του κόστισε χρόνο δύο φορές.

«Μου κόστισε. Πρώτα απ’όλα έδωσε ένα μεγαλοπρεπέστατο slipstream στον Valtteri στον τελευταίο γύρο, ενώ εγώ ήμουν στο DRS. Μετά τον άφησε να περάσει και δεν νομίζω να ήξερε πως ερχόταν κι άλλο μονοθέσιο. Προφανώς ο Felipe του έκανε τη χάρη δύο φορές. Πρώτα του έδωσε slipstream και μετά μου κόστισε χρόνο. Όμως, αυτό γίνεται με τα ντουμπλαρίσματα. Πριν από αυτό είχα 10 γύρους να πάω με τέρμα το γκάζι και να μπω στο DRS μιας και το δεύτερο κομμάτι ήταν το καλό μας. Αρχικά ήμουν αρκετά θυμωμένος, όμως πιστεύω πως ο Valtteri είχε τον έλεγχο».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles