spot_img

Miller: «Έκανα ένα χαζό λάθος»

Ο Jack Miller ήταν απογοητευμένος από το γεγονός πως δεν κατάφερε να πάρει βαθμούς, κάνοντας λάθος το οποίο τον οδήγησε σε πτώση.

Ο Αυστραλός έχει ξεκινήσει με έναν πολύ άσχημο τρόπο τη σεζόν του 2021. Οι εμφανίσεις του με την εργοστασιακή Ducati είναι απογοητευτικές στο ξεκίνημα της σεζόν, χάνοντας στα ίσα από τρεις ακόμα GP21. Η απόδοση αυτή είναι αντίθετη με τις χειμερινές δοκιμές που έδειξε πολύ δυνατός.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 22 Απριλίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Τώρα ο Miller μιλάει για τον αγώνα του στο Portimao και το γεγονός πως κατέστρεψε ο ίδιος τον αγώνα του.

Λίγο πριν τη πτώση είχα κάνει λάθος, όταν ήμουν πίσω από τον Mir. Κι εκεί έχασα χρόνο. Προσπάθησα μετά να ανεβάσω το ρυθμό μου κι έκανα ένα ακόμα λάθος που μου στοίχισε ακριβά. Λυπάμαι για μένα και την ομάδα. Ήταν ένα χαζό λάθος. Φρέναρα τη λάθος στιγμή. Έχω την ταχύτητα και το ρυθμό. Πρέπει όμως όλα αυτά να τα βάλουμε μαζί και να δουλέψουν. Όλοι θέλουμε να κερδίζουμε, όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Έχω βρεθεί σε χειρότερες καταστάσεις στην καριέρα μου. Στο κάτω κάτω είναι μόνο τρεις Αγώνες. Θα δουλέψω σκληρά και είμαι χαρούμενος που έχω την υποστήριξη της ομάδας. Ο Bagnaia έκανε φανταστικό Αγώνα. Ήταν ήρεμος στην αρχή και αυτό το αποτέλεσμα είναι θετικό γι’ αυτόν και για όλη την ομάδα. Εγώ θέλω να επιστρέψω στις εμφανίσεις της περασμένης σεζόν. Ξέρω ότι μπορώ να τα πάω καλύτερα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Θα μπορέσει ο Miller μετά από ακόμα ένα λάθος να επανέλθει στη φόρμα του 2020; Θα καταφέρει να κερδίσει αγώνα με την Ducati στο 2021; Προς το παρόν προσπαθεί να αναρρώσει από την επέμβαση, με τους γιατρούς να του επιβάλουν προπόνηση μόνο με ποδήλατο.

Ακούστε την εκπομπή “Racing Line” με την ανάλυστη του GP Πορτογαλίας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles