spot_img

Mir: «Μία βελτίωση και θα παλεύουμε παντού για νίκες»

Ο Joan Mir πιστεύει πως η Suzuki πρέπει να βελτιώσει έναν τομέα, ώστε να μπορεί να είναι διεκδικητής σε όλες τις πίστες του πρωταθλήματος.

Το 2019 ήταν μια αρκετά καλή χρονιά για το ιαπωνικό εργοστάσιο, με τη Suzuki να παίρνει δύο νίκες με τον Alex Rins στις Η.Π.Α και στο Silverstone, με τη δεύτερη να έρχεται έπειτα από μια καταπληκτική μάχη με τον Marc Marquez. Όμως, δεν ήταν όλα ρόδινα στη φετινή χρονιά, μιας και η ταχύτητα στις κατατακτήριες δεν ήταν στο σημείο που θα ήθελαν και αυτό τους επηρέαζε στους αγώνες.

Ο Mir τώρα αναγνωρίζει αυτό το τομέα ως έναν που χρήζει βελτίωση, όπως επίσης και η τελική ταχύτητα της Suzuki.

Όσον αναφορά το σασί, πρέπει να βελτιωθούμε στον ένα γύρο, πρέπει να κατανοήσουμε και να βελτιώσουμε τη χρήση του καινούργιου ελαστικού. Είναι ένας τομέας που πρέπει να αλλάξουμε. Όσον αναφορά τον κινητήρα πρέπει να έχουμε καλύτερη τελική ταχύτητα να είμαστε κοντά στις Ducati και στις Honda. Πρέπει να έχουμε τη τελική που θέλουμε στις κατατακτήριες. Το υστερούμε σε αυτούς τους τομείς είναι μεγάλο μειονέκτημα. Πιθανότατα αν βελτιώσουμε έναν από τους δύο τομείς, θα είμαστε σε θέση να παλεύουμε για νίκες σε όλους τους αγώνες. Το να έχεις όμως και τα δύο, είναι μεγάλο πρόβλημα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η Suzuki στις δοκιμές της Βαλένθια έφερε έναν νέο αναβαθμισμένο κινητήρα ο οποίος πήρε άκρως θετικά σχόλια από τους αναβάτες της ομάδας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles