spot_img

MotoGP, Σίλβερστον: Κυρίαρχος ο Espargaro στις δεύτερες δοκιμές

O Aleix Espargaro ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του MotoGP στην πίστα του Σίλβερστον. 

Η δράση συνεχίστηκε στο Grand Prix Μ. Βρετανίας του MotoGP, με τους αναβάτες να ολοκληρώνουν μια πολύ απαιτητική περίοδο δοκιμών. Η βροχή έμεινε μακριά από την πίστα του Σίλβερστον, με τη διαδικασία να καθορίζει τους αναβάτες που θα πάρουν μέρος στο Q2 των κατατακτήριων δοκιμών.

Ταχύτερος μετά τα 60 λεπτά των δοκιμών ήταν ο Αλέιξ Εσπαργκαρό. Ο Ισπανός αναβάτης της Aprilia ήταν σε εξαιρετική φόρμα και στο τέλος της διαδικασίας σημείωσε το εντυπωσιακό 1:58,183. Ο χρόνος του ήταν μακράν καλύτερος του ανταγωνισμού, με τον 2ο Χόρχε Μαρτίν της Pramac Ducati να είναι 0,671 δευτ. πιο αργός από τον Εσπαργκαρό. Στην 3η θέση ήταν ο Μπραντ Μπίντερ της KTM, o οποίος ήταν μισό δέκατο πίσω από τον Μαρτίν.

Θετική ήταν η 4η θέση του Μάβερικ Βινιάλες με τη δεύτερη Aprilia RS GP20, ενώ πίσω του ήταν ο Ζοάν Ζαρκό. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Πέκο Μπανάια πήρε την 6η θέση, ενώ ο Μάρκο Μπεζέκι από την κορυφή στο FP1, πήρε την 7η θέση στο FP2 και μάλιστα με άσχημη πτώση.

Ο Τζακ Μίλερ ήταν 8ος μπροστά από δύο ακόμα Ducati των Λούκα Μαρίνι και Άλεξ Μάρκεθ. Οι πρώτοι 10 αναβάτες θα συμμετάσχουν απευθείας το Q2 το πρωί του Σαββάτου. Στη μάχη του Q1 στις κατατακτήριες δοκιμές θα δούμε αναβάτες όπως ο Φάμπιο Κουαρταραρό, ο Μαρκ Μάρκεθ, ο Μιγκέλ Ολιβέιρα και ο Ενέα Μπαστιανίνι.

Η μάχη της pole position είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο στις 12:50 ώρα Ελλάδος.

Αποτελέσματα Δοκιμών GP Μ. Βρετανίας        

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles