spot_img

Μπαίνει στο χειρουργείο ο Marquez

Ο Marc Marquez ξεκίνησε με εφιαλτικό τρόπο τη σεζόν του 2020, καθώς η πτώση του στο GP Ισπανίας θα τον οδηγήσει στο χειρουργείο.

Ο 8 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής είχε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στον αγώνα, παίρνοντας την 1η θέση, όμως ένα λάθος τον έριξε αρκετά πίσω στους πρώτους γύρους. Στη συνέχεια όμως, πίεσε πέρα από τα όρια και ανέβηκε μέχρι την 3η θέση περνώντας όποιον έβλεπε μπροστά του.

Όμως στον 22ο γύρο στη στροφή 3 είχε ένα άσχημο πάτημα, το οποίο αποσταθεροποίησε τη μοτοσυκλέτα του και τον πέταξε στον αέρα. Η πτώση ήταν σφοδρή και φάνηκε από τη στάση του σώματός του. Αμέσως μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο, ενώ οι εξετάσεις οι οποίες επεβλήθη, έδειξαν πως έσπασε το βραχιόνιο οστό του δεξιού του χεριού.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ως αποτέλεσμα, ο Marquez θα περάσει τη πόρτα του χειρουργείου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Βαρκελώνης αύριο Τρίτη 21 Ιουλίου. Ο επόμενος αγώνας το ερχόμενο σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί δίχως τον Πρωταθλητή, κάτι το οποίο σημαίνει πως μένει ήδη πολύ πίσω στην μάχη του Πρωταθλήματος. Η επιστροφή του είναι προς το παρόν άγνωστη και αυτό σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό να έχουμε ανάδειξη νέου Πρωταθλητή.

Ο Dr. Mir θα είναι ο γιατρός, ο οποίος θα αναλάβει την επέμβαση στον Marquez, με τον ίδιο να δηλώνει:

Ο τραυματισμός του φέρεται να ήρθε από την άμεση επαφή με το ελαστικό στο δεξί του χέρι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει το βραχιόνιο οστό του. Πρόκειται για ολοκληρωτικό κάταγμα, αν και δεν έχει εντελώς αλλάξει θέση, ενώ πρέπει να υπάρχει και τραυματισμός στο νεύρο, αλλά δεν είμαστε σίγουροι ακόμα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για επιστροφή του Ισπανού είτε στην Τσεχία είτε στην Αυστρία, όμως πρέπει να ξεκαθαριστεί και η κατάσταση με το νεύρο του, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή επιστροφή του πάνω στην αγαπημένη του Honda.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles