spot_img

Νέα κόντρα του Horner με τον Wolff: «Να ασχοληθεί με την ομάδα του και όχι με τον Max»

Εκνευρισμένος με τον Toto Wolff της Mercedes-AMG F1 ήταν ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner, με αφορμή τα σχόλια του Αυστριακού για τον Max Verstappen.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του επικεφαλής της Mercedes-AMG, Toto Wolff, φαίνεται πως έχουν εκνευρίσει τον Christian Horner της Red Bull Racing. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν σταματήσει τα δημοσιεύματα και οι φήμες του paddock σχετικά με μία πιθανή αποχώρηση του Max Verstappen από τη Red Bull Racing. Τα «πνεύματα» εντός της αυστριακής ομάδας της Formula 1 έχουν ηρεμήσει αρκετά και η κρίση έχει περάσει στην ιστορία.

Η «Υπόθεση Horner» ήταν η αφορμή να ξεσπάσει… εμφύλιος εντός της αυστριακής ομάδας με τη μαμά Red Bull να εμπλέκεται άμεσα. Το μέλλον του Verstappen ήταν αβέβαιο όταν οι πιθανότητες να αποχωρήσει ο Helmut Marko από το ρόλο συμβούλου ήταν πολλές. Ο 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έχει παραδεχθεί πως το μέλλον του στους «ταύρους» σχετίζεται άμεσα με του Marko.

O Wolff ανέφερε πως υπάρχουν πολλοί τρόποι να πειστεί ο Max Verstappen να φύγει από τη Red Bull Racing και να υπογράψει με άλλη ομάδα όπως τα «ασημί» βέλη. Ωστόσο οι δηλώσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Christian Ηorner ο οποίος του απάντησε.

«Αυτό το έχετε πει στον Max; Γιατί αν του μιλήσετε (του Verstappen), θα σας πει ότι δεν είναι απλά ένα συμβόλαιο αυτό που έχει με την Red Bull. Ξέρουμε ότι το συμβόλαιό του λήγει το 2028, αλλά έχει να κάνει και με το πώς νιώθει με εμάς, τη σχέση που έχει με την ομάδα. Πιστεύω ότι ο Toto Wolff πρέπει να ασχοληθεί με τη δουλειά και την ομάδα του παρά με οδηγούς που δεν είναι διαθέσιμοι».

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή για την F1 με την ανάλυση του GP Κίνας και όλα όσα έγιναν στο τριήμερο. Ακούστε την με ένα κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles