spot_img

Norris: «Δεν έχω σταματήσει να χαμογελώ από τον 33ο γύρο»

Ο Lando Norris μίλησε στα social media για το γεγονός πως δεν έχει ακόμη συνειδητοποιήσει τι κατάφερε στο GP Μαϊάμι.

Η είσοδος του αυτοκινήτου ασφαλείας στο Grand Prix Μαϊάμι… ανακάτεψε την τράπουλα και άνοιξε το δρόμο προκειμένου ο Lando Norris να φθάσει στην παρθενική του νίκη στη Formula 1. Εκπρόσωπος της FIA έδωσε τη δική του εκδοχή για την επιλογή της στιγμής που το safety car μπήκε στην πίστα.

Από τον 33ο γύρο, όταν ο αγώνας στο Μαϊάμι επανεκκίνησε, ο Norris όχι μόνο διατηρούσε την πρωτοπορία αλλά μεγάλωνε σταθερά την απόσταση από τον Max Verstappen. Από εκείνο το σημείο και μετά o 24χρονος Βρετανός δεν σταμάτησε να χαμογελά, όπως αναφέρει σε μήνυμά του, που κοινοποίησε η McLaren Racing.

«Πραγματικά έζησα τις πιο τρελές ημέρες της ζωής μου. Ακόμα δεν ξέρω τι να πω, αλλά αυτό ήταν ένα παιδικό μου όνειρο. Κυριολεκτικά δεν έχω σταματήσει να χαμογελώ από τον 33ο γύρο του αγώνα. Η τόσο σκληρή δουλειά για να το πετύχω επιτέλους απέδωσε. Απόλαυσα όλη τη στήριξη από την ομάδα μου, τους φίλους της McLaren, τους υπόλοιπους οδηγούς και πολλούς ακόμα. Σας αγαπώ όλους. Μετά από όλα αυτά… είμαστε μόνο στην αρχή. Και ναι, ακόμα χαμογελάω».

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή για την F1 με την ανάλυση του GP Μαϊάμι και όλα όσα έγιναν στο τριήμερο. Ακούστε την με ένα κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles