spot_img

Ο Alonso θα αποχωρήσει από την F1 εάν δεν είναι σε μονοθέσιο νικητή

O Fernando Alonso δήλωσε πως θα κοιτάξει να αγωνιστεί εκτός F1, εάν δεν μπορέσει να είναι σε ανταγωνιστικό μονοθέσιο στο μέλλον.

Ο Ισπανός, είχε δηλώσει τους προηγούμενους μήνες, πως θα αποφασίσει το μέλλον -τουλάχιστον στην McLaren- του μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα. Τώρα, οι διακοπές ολοκληρώνονται και ο Ισπανός θα ετοιμάσει τις βαλίτσες από Μύκονο για Βέλγιο, όπου θα διεξαχθεί ο επόμενος αγώνας του πρωταθλήματος και σίγουρα θα ερωτηθεί για το αν πήρε κάποια απόφαση.

Ο Alonso μας τα γυρνάει λίγο τώρα και λέει πως η απόφαση θα έρθει τον Νοέμβριο ή ακόμα και τον Δεκέμβριο όταν θα έχει δει και εξετάσει όλες τις επιλογές που θα έχει.

Η Formula 1 είναι η προτεραιότητά μου. Είναι η ζωή μου και το να κερδίσω το παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι αυτό που ελπίζω. Εάν δεν υπάρχει κάποιο project που να μου επιτρέπει να παλέψω για τη νίκη, τότε θα κοιτάξω εκτός F1. Αλλά αυτό θα γίνει τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο. Θα εξετάσω όλες τις πιθανότητες που έχω.

Επιπλέον, ο Alonso θυμήθηκε και την περιπέτεια που είχε στις ΗΠΑ και το Indy 500, με τον ίδιο να στέκεται στη νοοτροπία γύρω από τον αγώνα.

Υπάρχει μια διαφορετική κουλτούρα, ένας διαφορετικός τρόπος να αντιλαμβάνεσαι το motorsport γενικότερα. Πιο ανοικτό και πιο φιλικό προς όλους. Όλοι είμαστε ήρωες για τους θεατές στις κερκίδες. Μας υποστηρίζουν όλους με τον ίδιο τρόπο και απολαμβάνουν πάρα πολύ τον αγώνα.

Η αλλαγή στάσης του Alonso όσον αναφορά το χρονοδιάγραμμα, ίσως σχετίζεται με τις αναβαθμίσεις που θα φέρει η Honda στη μονάδα ισχύος. Υπάρχουν πολλές ελπίδες για την απόδοση που θα δώσει το νέο spec και σίγουρα ο Ισπανός περιμένει τουλάχιστον μέχρι τη Suzuka για αποτελέσματα.

Τέλος, όσο οι Sebastian Vettel και Kimi Raikkonen δεν ανανεώνουν με την Ferrari, οι φήμες για τον Ισπανό και την ιταλική εταιρία θα συνεχίζουν να υπάρχουν.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles