spot_img

O Alonso ξέρει που μπορεί να κερδίσει τις Red Bull

O Fernando Alonso έχει την ευκαιρία να κερδίσει αγώνα εντός του 2023 και έχει αναγνωρίσει τα Grand Prix που μπορεί να κερδίσει τους οδηγούς της Red Bull Racing.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Red Bull Racing έχει ξεκινήσει σεζόν της Formula 1 με πέντε νίκες σε πέντε Grand Prix. Επιπλέον, η αυστριακή ομάδα έχει κερδίσει και τον μοναδικό Αγώνα Σπριντ που έχει διεξαχθεί έως τώρα. Το εργοστάσιο του Μίλτον Κινς δημιούργησε ένα παντοδύναμο μονοθέσιο, το οποίο έχει σημαντικό πλεονέκτημα απόδοσης έναντι των ανταγωνιστών του. Η μεγαλύτερη αρετή της RB19 είναι η ταχύτητά της στις ευθείες, ειδικά όταν το DRS είναι σε χρήση.

Παρά το εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν, ο Fernando Alonso πιστεύει πως οι δύο «ταύροι» μπορούν να νικηθούν στα ίσια. Μάλιστα, έχει αναγνωρίσει τους δύο αγώνες που πλησιάζουν, στους οποίους η κυριαρχία της Red Bull Racing μπορεί να αμφισβητηθεί.

«Στο ξεκίνημα της σεζόν, ένα βάθρο για εμάς θα ήταν φανταστικό. Τώρα, μετά από τέσσερα βάθρα θέλουμε φυσικά κάτι παραπάνω. Τα μονοθέσια της Red Bull είναι άπιαστα όμως. Μπορεί να έχουμε μια ευκαιρία να τους κερδίσουμε στο Μονακό ή στην Ισπανία».

Ακούστε την εκπομπή/podcast, Slipstream 113, με την ανάλυση του Grand Prix Μαϊάμι. 

Ο Alonso γνωρίζει πως μπορεί να έχει πάρει τέσσερα βάθρα μέχρι στιγμής, όμως δεν θα είναι εύκολο για τη βρετανική ομάδα να διατηρήσει τη φόρμα της.

«Η φετινή χρονιά θα είναι σίγουρα δύσκολη. Η διαφορά από την κορυφή είναι μεγάλη. Ελπίζω πως σε μερικές πίστες θα είναι πιο μικρή. Μπορεί οι αναβαθμίσεις που ετοιμάζουμε να μας φέρουν σε πολύ καλύτερη θέση. Πρέπει όμως να εστιάσουμε στο να κρατήσουμε υπό έλεγχο τις Mercedes και Ferrari στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Η Red Bull όμως είναι αυτή που έκανε την καλύτερη σεζόν από όλους μας».

Πράγματι, η εικόνα στο πρωτάθλημα κατασκευαστών «μιλάει» από μόνη της. Η RBR προηγείται με 224 βαθμούς και ακολουθούν: Aston Martin με 102, Mercedes με 96 και Scuderia Ferrari με 78.

Δείτε το Grand Prix ΗΠΑ για το ελληνικό πρωτάθλημα Formula G.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles